Sony PlayStation 4

İlkönce lego'ya başlıcam. :asd: ne zamandır eğlenceli oyun hasreti çekiyorum. Bu arada çocukla görüştüm yarın takasa giriyorum. Hayırlı olsun bana. :asd:

avengers filmini begendiysen bu oyunu da seveceksin. oyunun en iyi yönü 1-4 kisilik de oynaniyor olmasi, arkadaslarla da oynayabilirsin yani.

Saturn ve Media Markt sahibi aynı kişi yanılmıyorsam.

evet ayni sirkete bagli ikisi de.

dün nihayet saturn'dan alabildim. arayip sordum reserve ettirdim yoksa hayatta alamazdim. markette hicbir tane ps4 yoktu.

avengers filmini begendiysen bu oyunu da seveceksin. oyunun en iyi yönü 1-4 kisilik de oynaniyor olmasi, arkadaslarla da oynayabilirsin yani.

evet ayni sirkete bagli ikisi de.

dün nihayet saturn'dan alabildim. arayip sordum reserve ettirdim yoksa hayatta alamazdim. markette hicbir tane ps4 yoktu.

İyi işte hep beraber oynarık. :asd:

Bide bir ek bilgi paylaşayım bari.

Watch dogs görüntü olarak biraz hayal kırıklığı yarata bilir maalesef. E2013 de gösterilen ile şimdiki görüntü kalitesi arasında fark var.

The division ve snow drop engine çok farklı ve özel bir şey olacak. Ayrıca online oynanıla bilinecek sadece.

Bu sene cıkacak olan batman ise galiba görüntü olarak muthiş olacak gösterilen videolara göre.

Fazlada Iyi değil....The Last of Us çıkıyor yakında.....daha iyisi olmaz o an için....

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

The Last of Us i oynadim, harika bir oyundu PS3 de, PS 4 de cikarsa alabilirim tekrar..

[attachment=9744:uploadfromtaptalk1398441551725.jpg]

●○●

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1398441551725.webp
    uploadfromtaptalk1398441551725.webp
    92,7 KB · Görüntüleme: 78
Iyi ozaman yaz aylarinda iyi gider

Aynen. Daha hiç oynamadım ben bide üstelik. Xbox360 vardı daha önce bende sadece.

Görüntü olarak biraz daha iyi tlou ya denk geleceğim resmen :DD

Bide eklentilerde mevcut olacakmış. 59.99 dollar/euro. Tl bilmiyorum

Aynen. Daha hiç oynamadım ben bide üstelik. Xbox360 vardı daha önce bende sadece.

alamanya'da veya anerika'da 60 dalır oyro olur ama türkiye'de en az 200-250 tl olur.

Harika bir oyun, sanki sinemada bir macera/korku filmi izliyorsun gibi oluyor, hikayesi de super..

Geri
Üst Alt