Sony PlayStation 4

1500TL konsola verene kadar giderim sağlam bir ekran kartı alırım o paraya.

microsoft cöpü alma aldirma!

fanboy kavgasi cikaralim :D

keske forumda 2-3 tane daha xboxcu olsa

Herkesin keyfi kendine. Konsolların kolaylığı PC'de yok. PC'nin imkanları konsollarda yok.

Burada Game Mania isminde bir dükkan var. Eski bir PS3'ü minimum 160 GB, kol, kablo vs vs olması şartıyla getirince PS4'ü 250 euro'ya alabiliyorsun.

Alsam mı acaba?

Normal fiyat 399 euro.

Burada Game Mania isminde bir dükkan var. Eski bir PS3'ü minimum 160 GB, kol, kablo vs vs olması şartıyla getirince PS4'ü 250 euro'ya alabiliyorsun.

Alsam mı acaba?

Normal fiyat 399 euro.

Orginal oyunların varmı? Varsa ebay'da sat veya başka benzer yerlerde. 200 € alırsın belki

Orginal oyunların varmı? Varsa ebay'da sat veya başka benzer yerlerde. 200 € alırsın belki

Oyunlar herzaman orijinal Fifa 14, GTA V, COD Ghosts gibi oyunlar var. Ama benim bir tane eski 80 GB PS3 var. Karae vermem lazım. 3 tane çalışan kol var. 160 GB olanı iki sene önce altmıştım, ötekisi bozuldu diye. Daha sonra eskiyi tamir ettim. Ama 160 GB olanı 205 euroya filan almıştım yeni olarak. Karar vermem lazım.

Oyunlar herzaman orijinal Fifa 14, GTA V, COD Ghosts gibi oyunlar var. Ama benim bir tane eski 80 GB PS3 var. Karae vermem lazım. 3 tane çalışan kol var. 160 GB olanı iki sene önce altmıştım, ötekisi bozuldu diye. Daha sonra eskiyi tamir ettim. Ama 160 GB olanı 205 euroya filan almıştım yeni olarak. Karar vermem lazım.

Gta v ekim ayında ps4 içinde cıkacak. Yani onun için karar vermekde zorlanıyorsan.

Sat gitsin hepsini o zaman. Ps4 oldukdan sonra dokunmasın bile ve ilerde 5 para etmez.

Arşivci değilsen tabiki.

Ne satmasi ya yil sonuna dogru oyunlar cikmaya basliyor o zaman bir daha mi alsin.

Almissa aklinda oyun oynama dusuncesiyle,satmasi=mallik

Geri
Üst Alt