Sony PlayStation 4

bugün itibariyle amazondan sipariş verdim playstation 4+killzone shadow fall+infamous+knack bundle.

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

donanım haberden digi oyun aldım

bana 1 email adresi ve şifre verdiler

tam olarak napcam şimdi bilen 1i var mı adım adım anlatsa şu gsli kardeşine

donanım haberden digi oyun aldım

bana 1 email adresi ve şifre verdiler

tam olarak napcam şimdi bilen 1i var mı adım adım anlatsa şu gsli kardeşine

Konsolu açıyorsun, hesap seçme ekranında "yeni kullanıcı" diyorsun, ileri-evet-kabul vs. diyerek aldığın kullanıcı adı ve şifresi ile yeni hesaba giriyorsun. Ardından ana menüde kütüphaneye (library) girip hesaba tanımlı oyunu indiriyorsun.

Bu arada aldığın oyun çift hak mı, Primary veya Secondary mi? Yani PSN Kardeşlik yöntemi kullanıyorsan ona göre daha sağlıklı bilgilendirme yapabiliriz.

Konsolu açıyorsun, hesap seçme ekranında "yeni kullanıcı" diyorsun, ileri-evet-kabul vs. diyerek aldığın kullanıcı adı ve şifresi ile yeni hesaba giriyorsun. Ardından ana menüde kütüphaneye (library) girip hesaba tanımlı oyunu indiriyorsun.

Bu arada aldığın oyun çift hak mı, Primary veya Secondary mi? Yani PSN Kardeşlik yöntemi kullanıyorsan ona göre daha sağlıklı bilgilendirme yapabiliriz.
sec hesap bana satılan

sadece online oynayabiliyormuşum

psn üyeliğim bittiğinde oynamaya devam edebiir miyim peki

sec hesap bana satılan

sadece online oynayabiliyormuşum

psn üyeliğim bittiğinde oynamaya devam edebiir miyim peki

orayı yanlış anlamışsın müdür. oyunu single da oynayabilirsin ama internete bağlı olman şart. internetin kesilirse veye psn bakıma girerse hesaba kilit işareti gelir ve giriş yapamazsın. ayrıca oyunu kendi hesabında değil, sana verilen hesaptan oynayabilirsin..

sec hesap sakatmış beyler anladığım kadarıyla

neyse ilk ticaretin günahı olmaz

Yok sakat değil aslında da tercih meselesi sadece. Secondary'de aldığın hesaptan giriş yaparak oynayabiliyorsun sadece, kendi sürekli kullandığın hesaba trophy falan kazanamıyorsun. Ayrıca internet bağlantın olmalı hep. Primary almak daha mantıklı daima aklında bulunsun.

sec hesap sakatmış beyler anladığım kadarıyla

neyse ilk ticaretin günahı olmaz

Olm özelden yazamıyorum omg internette sıkıntı var galiba. Digital oyunlarda öyle zaten secondary ile falan alakalı değil ben the last of us'ı oynayamadım geçen kilit işareti vardı internete bağlı olmadığım için. Ayrıca herife güvenmiyorsan secondary hesabının şifresinin kendin değiştirsene.

Olm özelden yazamıyorum omg internette sıkıntı var galiba. Digital oyunlarda öyle zaten secondary ile falan alakalı değil ben the last of us'ı oynayamadım geçen kilit işareti vardı internete bağlı olmadığım için. Ayrıca herife güvenmiyorsan secondary hesabının şifresinin kendin değiştirsene.
ben değiştirirsem o oynayamayacak bu sefer

adam bana güvenmiş hesabını satmış ibinlik yapmış olurum

ben değiştirirsem o oynayamayacak bu sefer

adam bana güvenmiş hesabını satmış ibinlik yapmış olurum

Olm güvenmiyorsan dedik. Ayrıca oyun menüsünde 2ktv dediğin zaman arkaplanda bi video dönüyor. Oradaki hatunun adı Rachel A demita ararsın sonra 2 saat cahil kardeşim bak senin için neler yapıyorum:ka21:[h=3][/h]

Olm güvenmiyorsan dedik. Ayrıca oyun menüsünde 2ktv dediğin zaman arkaplanda bi video dönüyor. Oradaki hatunun adı Rachel A demita ararsın sonra 2 saat cahil kardeşim bak senin için neler yapıyorum:ka21:
600full-rachel-annamarie-demita.jpg

bu ne kardeşim leş

ferresi var mi bunun

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

kendi psn hesabimi akrabamin ps4 ekledim, oyunlari felanda yukledik.akrabada internet olmadigi icin oyunlarin uzerine kilit geliyor.bunun bir baska yontemi varmi oda offline olarak benim oyunlari oynasin.kendisinin hesabi felan yok online felanda oynamiyor.

kendi psn hesabimi akrabamin ps4 ekledim, oyunlari felanda yukledik.akrabada internet olmadigi icin oyunlarin uzerine kilit geliyor.bunun bir baska yontemi varmi oda offline olarak benim oyunlari oynasin.kendisinin hesabi felan yok online felanda oynamiyor.
ps4 internete bağlı olmadan 2. hak sahibi oyun oynayamaz bunun plus veya onlinela alakası yok.. veya hesabını akraban kendi makinesinde ana hesap olarak kullanacak, sen de 2. hesap olarak kullanacaksın başka da çaresi yok..

Geri
Üst Alt