Abdülcelil Erdem
Parçalı Üye
- 4 Temmuz 2012
- 3.136
- 59
- 868
bugün itibariyle amazondan sipariş verdim playstation 4+killzone shadow fall+infamous+knack bundle.
Gesendet von iPad Air mit Tapatalk
Gesendet von iPad Air mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
donanım haberden digi oyun aldım
bana 1 email adresi ve şifre verdiler
tam olarak napcam şimdi bilen 1i var mı adım adım anlatsa şu gsli kardeşine
hoaydaaaaaiade et
donanım haberden digi oyun aldım
bana 1 email adresi ve şifre verdiler
tam olarak napcam şimdi bilen 1i var mı adım adım anlatsa şu gsli kardeşine
sec hesap bana satılanKonsolu açıyorsun, hesap seçme ekranında "yeni kullanıcı" diyorsun, ileri-evet-kabul vs. diyerek aldığın kullanıcı adı ve şifresi ile yeni hesaba giriyorsun. Ardından ana menüde kütüphaneye (library) girip hesaba tanımlı oyunu indiriyorsun.
Bu arada aldığın oyun çift hak mı, Primary veya Secondary mi? Yani PSN Kardeşlik yöntemi kullanıyorsan ona göre daha sağlıklı bilgilendirme yapabiliriz.
sec hesap bana satılan
sadece online oynayabiliyormuşum
psn üyeliğim bittiğinde oynamaya devam edebiir miyim peki
sec hesap sakatmış beyler anladığım kadarıyla
neyse ilk ticaretin günahı olmaz
sec hesap sakatmış beyler anladığım kadarıyla
neyse ilk ticaretin günahı olmaz
ben değiştirirsem o oynayamayacak bu seferOlm özelden yazamıyorum omg internette sıkıntı var galiba. Digital oyunlarda öyle zaten secondary ile falan alakalı değil ben the last of us'ı oynayamadım geçen kilit işareti vardı internete bağlı olmadığım için. Ayrıca herife güvenmiyorsan secondary hesabının şifresinin kendin değiştirsene.
ben değiştirirsem o oynayamayacak bu sefer
adam bana güvenmiş hesabını satmış ibinlik yapmış olurum
[h=3][/h]Olm güvenmiyorsan dedik. Ayrıca oyun menüsünde 2ktv dediğin zaman arkaplanda bi video dönüyor. Oradaki hatunun adı Rachel A demita ararsın sonra 2 saat cahil kardeşim bak senin için neler yapıyorum![]()
![]()
bu ne kardeşim leş
ps4 internete bağlı olmadan 2. hak sahibi oyun oynayamaz bunun plus veya onlinela alakası yok.. veya hesabını akraban kendi makinesinde ana hesap olarak kullanacak, sen de 2. hesap olarak kullanacaksın başka da çaresi yok..kendi psn hesabimi akrabamin ps4 ekledim, oyunlari felanda yukledik.akrabada internet olmadigi icin oyunlarin uzerine kilit geliyor.bunun bir baska yontemi varmi oda offline olarak benim oyunlari oynasin.kendisinin hesabi felan yok online felanda oynamiyor.