Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
ben aldım tavsiye etmem alırsan malsın berad bardeşimps4 almayı düşünüyorum babalar
nasıl karar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben aldım tavsiye etmem alırsan malsın berad bardeşimps4 almayı düşünüyorum babalar
nasıl karar
ben aldım tavsiye etmem alırsan malsın berad bardeşim
alma dedik berad işim gücüm var cevap yetiştiremem sana hayret yaher gün oynuyoruz ama ya
alma dedik berad işim gücüm var cevap yetiştiremem sana hayret ya
alma işte
eve gidiyorum açtığım yok
mutlaka internet sartmi?ps4 internete bağlı olmadan 2. hak sahibi oyun oynayamaz bunun plus veya onlinela alakası yok.. veya hesabını akraban kendi makinesinde ana hesap olarak kullanacak, sen de 2. hesap olarak kullanacaksın başka da çaresi yok..
ana hesapta şart değil ama 2. hesapta şart.mutlaka internet sartmi?
renkdaşlar dün itibariyle media markt'dan playstation 4 aldım 500gb olanını 275 €'ya halbuki ayda yılda bir oynuyorum ama kampanyada olduğu için almış bulundum. hangi oyunları önerirsiniz? baktımda ne yalan söyliyeyim doğru dürüst oyunda yok sadece gta 5 var onuda ps3'de oynadım zaten..
renkdaşlar dün itibariyle media markt'dan playstation 4 aldım 500gb olanını 275 €'ya halbuki ayda yılda bir oynuyorum ama kampanyada olduğu için almış bulundum. hangi oyunları önerirsiniz? baktımda ne yalan söyliyeyim doğru dürüst oyunda yok sadece gta 5 var onuda ps3'de oynadım zaten..
uncharted 4 cikacak haftaya, ben onu bekliyorum. yoksa the last of us var iste, ama o da vardi ps3'e. fifa var. dogru duzgun oyun bulunmuyor haklisin.
mgs5'yi alma mesela.
böyle olursa pazartesi geri veririm konsolu internete bakıyorum doğru düzgün oyun yok.. ps2 ile ps3 zamanımda ne oyunlar vardı bee.
e yani artik oyle degil.
benim television smart tv olmadigindan playstation 4'umu kullaniyorum herseye, o yuzden cok kullaniyorum.
aynen kardeşim bu yorumunla sonyi bitirdin ve dünyanın tepesine oturdun umarım zevkin 4 köşelidirsağlam pc toplarım hdmi ile bağlarım televizyona oyunlarda bedavaya gelir! internet üzerindende oynamayak dünyanın sonu değil ya. 400 liraya oyun 150 lira joystick mi olur.Kendimi keriz gibi hissedemem alıpta.
saglam bir pc ps4'den ucuz ya.aynen kardeşim bu yorumunla sonyi bitirdin ve dünyanın tepesine oturdun umarım zevkin 4 köşelidir
2-3 sene evvel ps4 ü 400 dolara aldım. o 400 dolara o zamandan berş hangi pcyi alsam beni idame edicekti ?saglam bir pc ps4'den ucuz ya.
2-3 sene evvel ps4 ü 400 dolara aldım. o 400 dolara o zamandan berş hangi pcyi alsam beni idame edicekti ?
bilmem kiironiden anliyorsun saniyordum emre kardes