Sony PlayStation 4

renkdaşlar dün itibariyle media markt'dan playstation 4 aldım 500gb olanını 275 €'ya halbuki ayda yılda bir oynuyorum ama kampanyada olduğu için almış bulundum. hangi oyunları önerirsiniz? baktımda ne yalan söyliyeyim doğru dürüst oyunda yok sadece gta 5 var onuda ps3'de oynadım zaten..

renkdaşlar dün itibariyle media markt'dan playstation 4 aldım 500gb olanını 275 €'ya halbuki ayda yılda bir oynuyorum ama kampanyada olduğu için almış bulundum. hangi oyunları önerirsiniz? baktımda ne yalan söyliyeyim doğru dürüst oyunda yok sadece gta 5 var onuda ps3'de oynadım zaten..

uncharted 4 cikacak haftaya, ben onu bekliyorum. yoksa the last of us var iste, ama o da vardi ps3'e. fifa var. dogru duzgun oyun bulunmuyor haklisin.
mgs5'yi alma mesela.

madden cikinca onu al

uncharted 4 cikacak haftaya, ben onu bekliyorum. yoksa the last of us var iste, ama o da vardi ps3'e. fifa var. dogru duzgun oyun bulunmuyor haklisin.
mgs5'yi alma mesela.

böyle olursa pazartesi geri veririm konsolu internete bakıyorum doğru düzgün oyun yok.. ps2 ile ps3 zamanımda ne oyunlar vardı bee.

e yani artik oyle degil.

benim television smart tv olmadigindan playstation 4'umu kullaniyorum herseye, o yuzden cok kullaniyorum.

zaten kampanyada olmasa almazdım 400 €'dan 275 €'ya indirmişler fiyatını kısa süreliğine o yüzden aldım geçtim ama gamerankinge baktım öyle ahım şahım oyun çeşitliliği yok elimde zaten ps3 var keşke şu ps3 ve ps2 oyunlarıda oynanabilse ps4'te işte ozaman mükemmel olur.

cok pahali lan

biriniz bana hediye etsin bundan

bi iki tane de oyun atin bi zahmet

sağlam pc toplarım hdmi ile bağlarım televizyona oyunlarda bedavaya gelir! internet üzerindende oynamayak dünyanın sonu değil ya. 400 liraya oyun 150 lira joystick mi olur.Kendimi keriz gibi hissedemem alıpta.

Son düzenleme:
sağlam pc toplarım hdmi ile bağlarım televizyona oyunlarda bedavaya gelir! internet üzerindende oynamayak dünyanın sonu değil ya. 400 liraya oyun 150 lira joystick mi olur.Kendimi keriz gibi hissedemem alıpta.
aynen kardeşim bu yorumunla sonyi bitirdin ve dünyanın tepesine oturdun umarım zevkin 4 köşelidir

Geri
Üst Alt