Şort Giyen Kadına Tekme Atan Zanlı Serbest Bırakıldı!

Şortlu kadına saldıran tacizcinin serbest bırakılma sebebi sadece basit yaralama suçundan işlem görmüş olmasıdır.

tacizcinin eylemi "halk arasında korku yaratmak amacıyla tehdit" ve "halkı kin nefret ve ďüşmanlığa tahrik" suçlarını da içermektedir.

Bu suçların birlikte işlendiği kabul edilseydi tutuklama ihtimali olabilirdi ama savcılık "islam hukukuna uygun" savunmasını kabul etmiş!!!

madem islam hukuku geçerli islam hukukunda kısasa kısas vardır.yakında başörtülü biri darp edilirse dinci yobazlar ses etmesin!!!

harbi mi

Türkiyede bu malum parti başa gelince adalet felan kalmadı :) aha bu zaaat gibi gerici,laik düşmanı kimseler doldu sokaklarda...Sonumuz kötü.

Tek bir soru, başörtülü ve ya çarşaflı birine böyle bir şey yapılsaydı bu ülkede ne olurdu?

kendi uydurdukları kabataş yalanında bile memleketi ayaga kaldırdılar uzun piyasaya çıkıp türbanlı bacıma saldırdılar diye mitinglerde bağırdı.

Son düzenleme:
yeni türkiye normal allahtan neden şort giyiyorsun diye tecavüz etmemiş yobaz çomar şerefsiz

Raporu vardır bunun yaw şimdi.

iki defa akıl hastanesinde yatılı tedavi görmüş diyorlar.

Manik depresifmiş

Hemen gaza geliyosunuz biraz sakin

Maslak'ta, bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu Adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Çakıroğlu, Adliye'ye götürülmesi sırasında gazetecilere seslenerek "Arkadaşlar her şey kontrol altında. Sıkıntı yok, Gerekli izahatları yapacağım. Vandalların saldırısına uğradım. 20 tane solcu terörist bana saldırdı. Her şey İslam hukukuna göre oldu" diye konuştu.

'DEVLET BUNLARI CEZALANDIRMALI'

Abdullah Çakıroğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından öğle saatlerinde Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Olaya ilişkin nöbetçi savcılıkta ifade veren Çakıroğlu'nun, "Ben vücutta açık gördüğüm yerlere tekme atarım. Giyimini beğenmediğim insanları döverim. Devlet bunlara ceza vermiyor. Devlet bunları cezalandırmalı" dediği öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDI

Ayşegül Terzi'ye yönelik saldırıda Terzi'nin çenesinde ödem oluşacak şekilde yaralandığı doktor raporlarıyla belirlenen olayda savcılık suçun niteliği yönünden Çakıroğlu'nun serbest bırakılmasına karar verdi. Çakıroğlu hakkında 'Basit yaralama' suçundan işlem yapılırken, suçun tutuklanmayı gerektirir katolog bir suç olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı da kaydedildi.

(DHA)

Maslak'ta, bir otobüste yolculuk yapan Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu Adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Çakıroğlu, Adliye'ye götürülmesi sırasında gazetecilere seslenerek "Arkadaşlar her şey kontrol altında. Sıkıntı yok, Gerekli izahatları yapacağım. Vandalların saldırısına uğradım. 20 tane solcu terörist bana saldırdı. Her şey İslam hukukuna göre oldu" diye konuştu.

'DEVLET BUNLARI CEZALANDIRMALI'

Abdullah Çakıroğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından öğle saatlerinde Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirildi. Olaya ilişkin nöbetçi savcılıkta ifade veren Çakıroğlu'nun, "Ben vücutta açık gördüğüm yerlere tekme atarım. Giyimini beğenmediğim insanları döverim. Devlet bunlara ceza vermiyor. Devlet bunları cezalandırmalı" dediği öğrenildi.

SERBEST BIRAKILDI

Ayşegül Terzi'ye yönelik saldırıda Terzi'nin çenesinde ödem oluşacak şekilde yaralandığı doktor raporlarıyla belirlenen olayda savcılık suçun niteliği yönünden Çakıroğlu'nun serbest bırakılmasına karar verdi. Çakıroğlu hakkında 'Basit yaralama' suçundan işlem yapılırken, suçun tutuklanmayı gerektirir katolog bir suç olmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldığı da kaydedildi.

(DHA)
Şortlu veya mini etekli bir kadını darp edip tutuklandıktan sonra solcu teröristler, vandallar, islam hukuku rere rörö yaptığın zaman serbest kalabildiğin bir ülkede yaşıyoruz hamdolsun. Hak, hukuk, adalet yerlerde sürünüyor. Bu kurumlar çalışıyorsa bile sadece dinci, yobaz ve cumhuriyet düşmanı kesim için çalışıyor. İktidar yandaşı olmayanın hakkını savunacak yaşam tarzını koruyacak tek bir kurum bile bırakılmadı.

Bu suç sadece darp suçu değil aynı zamanda toplum huzurunu baltalamak, insanları kışkırtmak suçlarını da kapsıyor. Böyle bir şerefsizin normalde serbest kalamaması gerekiyor lakin mevcut iktidarın sempatizanı, bilmem ne cemaatinin militanı olduğu için ve hatta darp ettiği kadın başörtülü olmadığı için serbest bırakılmasında bir beis görülmemiş. Alenen kaşınıyorlar.

Yok mu lan şu orrrospu evladını yaşadığı yerde dövecek bir baba yiğit?

Adam deliymiş.Siyaset yapmaya gerek yok veya nakşi tarikatına menzile kadar uzanan diller olmuş.Terbiyesizlik.

Bu adamıda kapasınlar tımarhaneye çıkarmasınlar bi daha.Potansiyel tehlike çünkü herkes için.

Son düzenleme:
Siz de bu kadar ikiyüzlü ve taraf tutar olmayın. Başörtülü, başörtüsüz ayrımı yaptıkça bizden bir halt olmaz ha ben size söyleyeyim.

Tarafla ne alakası var? Ben başörtülülere yapılsın mı dedim? Toplumun ve bu toplumu yönetenlerin ikiyüzlülüğünü ortaya koydum. Kabataş efsanesinden ortalığı inletenler, bu konuda pek bir sessiz.

Tarafla ne alakası var? Ben başörtülülere yapılsın mı dedim? Toplumun ve bu toplumu yönetenlerin ikiyüzlülüğünü ortaya koydum. Kabataş efsanesinden ortalığı inletenler, bu konuda pek bir sessiz.

kabataş rezil bir yalandı,boşuna demiyorum memlekete gerizakalı dolu diye o yalana inanan bir sürü kişi var....

Kabataş olayıyla benzer bir yanı yokki. Hani o olmuşsa da siyasi bir olay, o yüzden abartıldı. Bu akıl hastası bir adamın hezeyanları. Herifin savcıya söylediği şeye bak; ''"Ben vücutta açık gördüğüm yerlere tekme atarım. Giyimini beğenmediğim insanları döverim. Devlet bunlara ceza vermiyor. Devlet bunları cezalandırmalı" Böylelerini bir tımarhane deliğine kapatsan yeridir.

Geri
Üst Alt