Şort Giyen Kadına Tekme Atan Zanlı Serbest Bırakıldı!

Adam deliymiş.Siyaset yapmaya gerek yok veya nakşi tarikatına menzile kadar uzanan diller olmuş.Terbiyesizlik.

Bu adamıda kapasınlar tımarhaneye çıkarmasınlar bi daha.Potansiyel tehlike çünkü herkes için.

Bu adam gezecek ve bunun gibi manyaklarla dolu ülkede daha fazlası olacak, sizin gibiler de her olayda oraya bağlamayın, şunu yapmayın diye mesajlar atacaksın her olayda. Akıl hastasıymış da zaten ruh sağlığı yerinde olan bir adam bu şekilde birşey yapmaz bu adamın ruh hastası olduğu belli zaten. Ama deli diye küçümseyip olayı basitleştirmeyin. Herkes kendi delisini koruduğu için bu haldeyiz zaten.

Ha siyaset yapılmasın isteniyorsa tutuklarsın bu şerefsizi, çıkarmazsın dışarı, verirsin sağlam ceza bak bakalım kimse laf ediyor mu, siyaset yapıyor mu.
Hem ceza verilmesin, hem yarın aramızda gezmeye devam etsin bu manyak, hemde siyaset yapmayın, şuna dil uzatmayın hadi ordan.

Siz de bu kadar ikiyüzlü ve taraf tutar olmayın. Başörtülü, başörtüsüz ayrımı yaptıkça bizden bir halt olmaz ha ben size söyleyeyim.

Arkadaş taraf olmak için veya hadi gidelim bizde başörtülü kadına tekme atalım vs gibi birşey söylememiş. Arkadaşın tek yaptığı tersi durum olsa bu herif serbest bırakılır mıydı? Durum tespiti ki gayet haklı bir tespit. Tersi olsaydı bu herif bir daha gün yüzü göremezdi, şuan kafasını kuma gömen medya tarafından 24 saat haberi yapılıyor olurdu, Cumhurbaşkanı, Başbakan falan gittiği yerlerde bu konu hakkında açıklama yapıyor olurdu muhtemelen.

Kötüyü bizden sizden diye ayırıyoruz, arkadaşın dikkat çekmek istediği nokta da tam olarak senin rahatsız olduğun konu zaten.

Kabataş olayıyla benzer bir yanı yokki. Hani o olmuşsa da siyasi bir olay, o yüzden abartıldı. Bu akıl hastası bir adamın hezeyanları. Herifin savcıya söylediği şeye bak; ''"Ben vücutta açık gördüğüm yerlere tekme atarım. Giyimini beğenmediğim insanları döverim. Devlet bunlara ceza vermiyor. Devlet bunları cezalandırmalı" Böylelerini bir tımarhane deliğine kapatsan yeridir.

birader sadece bu adam mı? etrafına ve sosyal medyaya bakarsan kendisini ogün samast gibi sahiplenip tebrik eden akıllı!!! adam kaynıyor!!

kabataş olayı da olmuşsa değil olmadı öyle bir olay.

Arkadaş taraf olmak için veya hadi gidelim bizde başörtülü kadına tekme atalım vs gibi birşey söylememiş. Arkadaşın tek yaptığı tersi durum olsa bu herif serbest bırakılır mıydı? Durum tespiti ki gayet haklı bir tespit. Tersi olsaydı bu herif bir daha gün yüzü göremezdi, şuan kafasını kuma gömen medya tarafından 24 saat haberi yapılıyor olurdu, Cumhurbaşkanı, Başbakan falan gittiği yerlerde bu konu hakkında açıklama yapıyor olurdu muhtemelen.

Kötüyü bizden sizden diye ayırıyoruz, arkadaşın dikkat çekmek istediği nokta da tam olarak senin rahatsız olduğun konu zaten.

Kardeşim ben sağcının da, solcunun da yobazını sevmem. Yani benim esas tepkim buna. İktidar kimin eline geçiyorsa adeta güç gösterisi haline dönüşüyor. Ecevit dönemini hatırlıyorum ki rahmetli en sevdiğim siyasetçilerden bir tanesi olmasına rağmen türban konusundaki tavrı hiç hoşuma gitmezdi. Şimdiki iktidarın mağdur edebiyatı da sırf bu yüzden. Ecevit 1, Menderes 2. Bu ülkede ayrım yapmadan hüküm sürecek bir iktidarı görmek istiyorum artık.

Hala daha cemaatlerden tarikatlardan medet umanlar var ya akıl alır gibi değil. Çok değil daha 2 ay önce o cemaatlerden biri tepemize bomba yağdırdı kurşun yağdırdı, Gazi Meclis'i vurdu, bu ülkeye 100 yıl geçse unutulmayacak bir rezillik yaşattı. Hala daha aynı kafa devam ediyor. Bu zihniyetle yarın feto gider meto gelir bu ülkeden bir yol olmaz.

Kardeşim ben sağcının da, solcunun da yobazını sevmem. Yani benim esas tepkim buna. İktidar kimin eline geçiyorsa adeta güç gösterisi haline dönüşüyor. Ecevit dönemini hatırlıyorum ki rahmetli en sevdiğim siyasetçilerden bir tanesi olmasına rağmen türban konusundaki tavrı hiç hoşuma gitmezdi. Şimdiki iktidarın mağdur edebiyatı da sırf bu yüzden. Ecevit 1, Menderes 2. Bu ülkede ayrım yapmadan hüküm sürecek bir iktidarı görmek istiyorum artık.

Bu hepimizin dileği zaten, ama bu ülkede siyasiler nefret siyasetiyle devamlılığını sağlamaya çalışıyor o yüzden maalesef zor

Hala daha cemaatlerden tarikatlardan medet umanlar var ya akıl alır gibi değil. Çok değil daha 2 ay önce o cemaatlerden biri tepemize bomba yağdırdı kurşun yağdırdı, Gazi Meclis'i vurdu, bu ülkeye 100 yıl geçse unutulmayacak bir rezillik yaşattı. Hala daha aynı kafa devam ediyor. Bu zihniyetle yarın feto gider meto gelir bu ülkeden bir yol olmaz.

menz3.jpg

Cemre Demirel sur Twitter : "Avatar'da bir ağac vardır, herkes ona bağlanır, ondan enerji alır. İşte o ağac benim. https://t.co/EmqPEu7gdt" :) Sikkofield'ın Menzil ve Tasavvufla alakalı bir yazısı var, tavsiye ederim.

Kendimce yaşadığım saf temiz bir müslümanlığım vardı içimde, cumalara gider, dualara bile inanırdım. Uzun zamandır dine gram inancım kalmadı, inanılmaz soğudum. ak partiden ve seçmenlerinden nefret eder oldum. Akrabam bile olsa selamı kestim, bizi bu ayrıma götürenlere yazıklar olsun.

Adam kendini delikanli felan mi saniyor. Allah boyle mahkamenin boyle insanlarin bin belasini versin. Nasil birakilir ya! O otobusde insanlarda nasil bu adama haddini bildirmemisdir hala sasiyorum. Ben orda olsam duramazdim ya, insanlik görevi diye bisey vardi *küfür*

Konuda koyun kokusu aliyorum, oysa ki Kurban bayrami gecti.

Kisacasi bu olay Turkiye'nin suanki durumunu ozetlemis. Yeni Turkiye demek acik giyinen kadinlari tekmelemek ve ustune bu suc sayilmayip serbest birakilmakmis. Ne cok koyun var ulkede yaw.

Ülke gittikçe tiksindiriyor kendinden. Yazık. Bu "giyimini beğenmediğini döven" puştu birileri "tipini/kafa yapısını beğenmemek" nedeniyle işkenceye maruz bıraksalar da serbest bırakırlar mi acaba?

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Halki kin ve nefrete tahrikten yakalama karari cikmis..umarim dogrudur zira boyle olaylarin onunu acacakti.su olayin benzeri turbanli kesime karsi olmadigi halde cbaskani tvlerde mitinglerde bagira bagira anlatiyordu.

Geri
Üst Alt