Şort Giyen Kadına Tekme Atan Zanlı Serbest Bırakıldı!

Nöbetçi savcılık "Halkı kin ve düşmanlığa teşvik" suçundan tekrar yakalama kararı çıkarmış, gözaltına alınmış. Başta yapılması gereken işlem buydu. Neyse ki hatadan dönmüş nöbetçi savcı. Bu basit bir yaralama değil. Basit yaralamadan 2 yıl vereceksen kadınların özgürce gezmesini engelleme suçundan 20 yıl vereceksin ki emsal teşkil etsin.

Nöbetçi savcılık "Halkı kin ve düşmanlığa teşvik" suçundan tekrar yakalama kararı çıkarmış, gözaltına alınmış. Başta yapılması gereken işlem buydu. Neyse ki hatadan dönmüş nöbetçi savcı. Bu basit bir yaralama değil. Basit yaralamadan 2 yıl vereceksen kadınların özgürce gezmesini engelleme suçundan 20 yıl vereceksin ki emsal teşkil etsin.
İşte yapılması gereken bu kadar basit! Niye en başta yapmadılar? Savcıya göre kanun mu değişiyor ülkede? Sosyal medyada yer alan tepkileri gördüler herhalde bu iş böyle olmayacak deyip tekrar aldılar belki de bilemiyorum.

İşte yapılması gereken bu kadar basit! Niye en başta yapmadılar? Savcıya göre kanun mu değişiyor ülkede? Sosyal medyada yer alan tepkileri gördüler herhalde bu iş böyle olmayacak deyip tekrar aldılar belki de bilemiyorum.

Sen aldiklarina inaniyormusun abi bence sadece bir haberden ibaret tamam on kapidan aldilarsa arka kapidan birakmislardir milletin teplilerinden kurtulmak icin.

Vakti zamanında bir hayvana yaptığı işkenceden dolayı ceza verilmeyen vatandaşı bir güzel cezasını vermişti bir grup duyarlı insan bu mahlukata da aynısı yapılmalı bir güzel paketleyeceksin cemaatçi şerefsiz yobazı.

Adalet Bakanlığı kanun tasarısına ek madde hazırlayarak, vücut dokunulmazlığına karşı kasten suçlardaki tutuklama yasağı kalkıyor. Yeni maddeye göre şort giyen hemşireye saldıran Abdullah Çakıroğlu tutuklanabilecek.

HABERTURK.COM

Plaket vermemelerine şaşırdım

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

psikolojik hasta. kliniğe yatırırlar, hapise atacaklarını sanmıyorum.

hani kliniğe yatırmada bir iştir, adamı direk salıyorlar. yarın gider baska bir kadını dövmez direk vurur.

ciddi tedavi olmaları gerekiyor.

Tutuklanma istemiyle tekrar adliyeye getirilmis.

Simdi sira neriman ogretmene saldiran yavsaklarda.

[Guzel seyler de oluyor]

ulan millet tepki koymasa herif hala aramızda başka kızları da tekmelemek için dolaşıyor olacaktı.milletin tepkisine göre adalet mi olur? o serbest bırakan savcıyı da görevden alsınlar.

ilk girdiğinde sağ gözünü haşat etmişlerdi şimdi de diğer gözüne tekmeyi yer.

bu adam üzerinden yola çıkıp memleketin genel görüntüsünü çıkarmaya çalışmayın bi anasını satayım.adamın yakalanma görüntülerini izlediniz mi adam" 20 kişilik komünist gurupla savaştım,her şey kontrolüm altında ,sıkıntı yok arkadaşlar" deyip duruyordu.adam bildiğin kafayı yemiş

polis yakaliyor hakim serbest birakiyor

polis muduru yerinde olayim defol git tekrar bul getir lan hakim misin nesin derdim

Hüloooooğğğ cu olması psikopat, akli dengesi yerinde olmayan, akıl hastası biri olmasını kanıtlıyor zaten.

bu adam üzerinden yola çıkıp memleketin genel görüntüsünü çıkarmaya çalışmayın bi anasını satayım.adamın yakalanma görüntülerini izlediniz mi adam" 20 kişilik komünist gurupla savaştım,her şey kontrolüm altında ,sıkıntı yok arkadaşlar" deyip duruyordu.adam bildiğin kafayı yemiş

öyle ya. normal bir insan hiçbir neden yokken baska bir insana zarar veremez.

Bu herifi tanıyan bir arkadaşım var dediğine göre kafadan gidik deli gibi bişeymiş.

Geri
Üst Alt