İşte bu dediğiniz masumiyeti biz sene başında kaybettik. Sen misin 2 dakika slogan attı diye kendi renkdaşlarını kendi mabedinde yuhalayan ıslıklayan?? Şimdi gelipte bu konuda savunma yapmak çok komik. Ultraslan resmen siyaseti, "siz,biz" mantığını bulaştırmıştır bu kulübe sezon başında. Affedilir bir hata değil bu. Şimdi stadyumdaki diğer taraftarlar bu gruba tepki koyuyor sevmiyor diye kimseyi suçlamaya hakları yok. Galatasaray tribünlerine ayrıyı gayrıyı getiren oluşumdur ultraslan. Ultraslan Galatasaray'dır diyen bir zihniyet bu. Kesinlikle reddediyorum. Beni temsil ettiklerini kabul etmiyorum. Onlar sadece kendi polarcı ve hükümet yanlısı tayfasını temsil ediyor başka kimseyi değil. Hele hele Galatasaray'ı hiç değil. Neymiş koreografi yapıyorlarmış!! Alsınlar yaptıkları koregorafileri de defolsunlar bu asil kulübün tribünlerinden...
Sen tribüne siyaseti sokacasın, ayrı gayrıyı sokacasın, Adnan Polat bu kulübe en rezil yıllarını yaşatırken bedava bilet geliyor diye sesin çıkmayacak, aynı Adnan Polat, arena açılışında 50.000 taraftarın önünde rahmetli başkanına küfreden adamların elini eteğini öpüp defalarca özür dileyecek, ondan sonra çıkıp Galatasaray taraftarına 300-500 provakatör diyecek ve sen gidipte "yönetim istifa" diye bağırmayacaksın veya iş işten geçtikçen sonra bağıracaksın. Ondan sonra ben Galatasaraylıyım diye gezecek o ultraak tayfası öyle mi? Ondan sonra 2 maç kaybetti diye gidip son 2 senenin şampiyonu ve cl çeyrek finalisti olmuş Galatasaray'ın yönetim kadrosuna istifa diye bağıracaksın.(Acaba şikecileri kollayıp, önlerini açan ve bizim devamlı olarak önümüzü tıkayan bazı siyasi oluşumlardan emir alıyor olabilirler mi diye düşünüyorum) Yok öyle yağma!! Bu sene iyi geçmedi doğrudur ama bu yönetimin 1 sene daha kredisi vardır. Ünal Aysal hatalarından dönebilecek bir yapıya sahip. Ben hala inanıyorum ve 1 sene daha şans veriyorum kendimce.