Sözde Taraftar Grubu Hk.

Hala olayın sadece kotu oyundan kaybedılen puanlardan oldugunu dusunenler var ne yazık ki. Ben istifa etmelerini istemiyorum hatta suan cok daha buyuk bir kaosa suruklenırız ancak taraftar salak degil herseyi goruyor. Iyı gıden bir takıma nasıl comak sokuldugunu ne yanlıslar yapıldıgını biliyor. Bu tepkıde tamamen ona.

Aysalın en büyük yanlışı abidik gübidik adamlarla futbolu idare edebileceğini sanması oldu, terim yollanırken ben başkanı haklı bulmuştum lakin sürecü bu kadar kötü yöneteceğini düşünmüyodum açıkçası, akıllara ziyan bir yönetim kurulu oluşturduğunda yine mantıklı gelmişti çünkü profesyoneller getirip, yönetim kurulunun herşeye burnunu sokmamasını sağlayacak sanmıştım bunda da yanıldım. Tüm bunlara rağmen istifasını istemek abesle iştigal'dir 1 sezon daha kredisi olduğunu düşünüyorum.

Sen olsan ne yapardın ? Mancini den iyisini bulabilirmiydin ?

başarısızlıkta desteklemeyeceklerse gitsinler münichi falan tutsunlar. ankaragücü bursa göztepe karşıyaka vs gibi takımlarınkide taraftar bunlar şampiyon olmuyolar ama destekliyolar.

ha suçlu olana elbet tepki gösterilir ama 1 sezondur yatan selçuk burak dururken mancini istifa diye bağırırsan olmaz olsun senin taraftarlığın. reziller

başarısızlıkta desteklemeyeceklerse gitsinler münichi falan tutsunlar. ankaragücü bursa göztepe karşıyaka vs gibi takımlarınkide taraftar bunlar şampiyon olmuyolar ama destekliyolar.

ha suçlu olana elbet tepki gösterilir ama 1 sezondur yatan selçuk burak dururken mancini istifa diye bağırırsan olmaz olsun senin taraftarlığın. reziller

Selçuk ve Burak gibi kafada bitirmiş ve oynamayan isimleri oynatan Hocadır. Elbette ona diyecekler istifa diye.

Hadi uA ya laf ediyorsunuzda, uA yuhlarken diğer taraftarların susturmaya çalışmasına ne demeli ? Beterin beteri değil mi ?

İşte bu dediğiniz masumiyeti biz sene başında kaybettik. Sen misin 2 dakika slogan attı diye kendi renkdaşlarını kendi mabedinde yuhalayan ıslıklayan?? Şimdi gelipte bu konuda savunma yapmak çok komik. Ultraslan resmen siyaseti, "siz,biz" mantığını bulaştırmıştır bu kulübe sezon başında. Affedilir bir hata değil bu. Şimdi stadyumdaki diğer taraftarlar bu gruba tepki koyuyor sevmiyor diye kimseyi suçlamaya hakları yok. Galatasaray tribünlerine ayrıyı gayrıyı getiren oluşumdur ultraslan. Ultraslan Galatasaray'dır diyen bir zihniyet bu. Kesinlikle reddediyorum. Beni temsil ettiklerini kabul etmiyorum. Onlar sadece kendi polarcı ve hükümet yanlısı tayfasını temsil ediyor başka kimseyi değil. Hele hele Galatasaray'ı hiç değil. Neymiş koreografi yapıyorlarmış!! Alsınlar yaptıkları koregorafileri de defolsunlar bu asil kulübün tribünlerinden...

Sen tribüne siyaseti sokacasın, ayrı gayrıyı sokacaksın, Adnan Polat bu kulübe en rezil yıllarını yaşatırken bedava bilet geliyor diye sesin çıkmayacak, aynı Adnan Polat, arena açılışında 50.000 taraftarın önünde rahmetli başkanına küfreden adamların elini eteğini öpüp defalarca özür dileyecek, ondan sonra çıkıp Galatasaray taraftarına 300-500 provakatör diyecek ve sen gidipte "yönetim istifa" diye bağırmayacaksın veya iş işten geçtikçen sonra bağıracaksın. Ondan sonra ben Galatasaraylıyım diye gezecek o ultraak tayfası öyle mi? Ondan sonra 2 maç kaybetti diye gidip son 2 senenin şampiyonu ve cl çeyrek finalisti olmuş Galatasaray'ın yönetim kadrosuna istifa diye bağıracaksın.(Acaba şikecileri kollayıp, önlerini açan ve bizim devamlı olarak önümüzü tıkayan bazı siyasi oluşumlardan emir alıyor olabilirler mi diye düşünüyorum) Yok öyle yağma!! Bu sene iyi geçmedi doğrudur ama bu yönetimin 1 sene daha kredisi vardır. Ünal Aysal hatalarından dönebilecek bir yapıya sahip. Ben hala inanıyorum ve 1 sene daha şans veriyorum kendimce.

Ultraslan denilen grubun büyük çoğunluğu, sadece maça gidip şamata peşinde olan liseli gençler. Takım yenmiş yenilmiş umurlarında bile değil. Deplasman maçlarını TV den izlemezler bile.... Başkanları ne derse, alkış tutarlar. Maksat gırgır olsun.

Sen olsan ne yapardın ? Mancini den iyisini bulabilirmiydin ?

Senol gunes yada mustafa denizliden biri gelseydi bence sampıyon olamasakta hala yarısın ıcındeydık. Cunku futbolcuları tanıyordu. Ben daha mancını geldıgı gun bu sene en ıyı ıhtımal 3. oluruz dıye yazmıstım

İşte bu dediğiniz masumiyeti biz sene başında kaybettik. Sen misin 2 dakika slogan attı diye kendi renkdaşlarını kendi mabedinde yuhalayan ıslıklayan?? Şimdi gelipte bu konuda savunma yapmak çok komik. Ultraslan resmen siyaseti, "siz,biz" mantığını bulaştırmıştır bu kulübe sezon başında. Affedilir bir hata değil bu. Şimdi stadyumdaki diğer taraftarlar bu gruba tepki koyuyor sevmiyor diye kimseyi suçlamaya hakları yok. Galatasaray tribünlerine ayrıyı gayrıyı getiren oluşumdur ultraslan. Ultraslan Galatasaray'dır diyen bir zihniyet bu. Kesinlikle reddediyorum. Beni temsil ettiklerini kabul etmiyorum. Onlar sadece kendi polarcı ve hükümet yanlısı tayfasını temsil ediyor başka kimseyi değil. Hele hele Galatasaray'ı hiç değil. Neymiş koreografi yapıyorlarmış!! Alsınlar yaptıkları koregorafileri de defolsunlar bu asil kulübün tribünlerinden...

Sen tribüne siyaseti sokacasın, ayrı gayrıyı sokacasın, Adnan Polat bu kulübe en rezil yıllarını yaşatırken bedava bilet geliyor diye sesin çıkmayacak, aynı Adnan Polat, arena açılışında 50.000 taraftarın önünde rahmetli başkanına küfreden adamların elini eteğini öpüp defalarca özür dileyecek, ondan sonra çıkıp Galatasaray taraftarına 300-500 provakatör diyecek ve sen gidipte "yönetim istifa" diye bağırmayacaksın veya iş işten geçtikçen sonra bağıracaksın. Ondan sonra ben Galatasaraylıyım diye gezecek o ultraak tayfası öyle mi? Ondan sonra 2 maç kaybetti diye gidip son 2 senenin şampiyonu ve cl çeyrek finalisti olmuş Galatasaray'ın yönetim kadrosuna istifa diye bağıracaksın.(Acaba şikecileri kollayıp, önlerini açan ve bizim devamlı olarak önümüzü tıkayan bazı siyasi oluşumlardan emir alıyor olabilirler mi diye düşünüyorum) Yok öyle yağma!! Bu sene iyi geçmedi doğrudur ama bu yönetimin 1 sene daha kredisi vardır. Ünal Aysal hatalarından dönebilecek bir yapıya sahip. Ben hala inanıyorum ve 1 sene daha şans veriyorum kendimce.

Güzel özetlemişsin

tamam hoca suçludurda önce bu isimleri adam akıllı protesto edersin yerin dibine sokarsın hala hoca oynatırsa hocayada söylersin.

2 yıldır o futbolcularla şampiyon olundu. Evet oynamıyorlar. Ahlaksızlık ediyorlar. Doğrusun.

Ancak oynatamayan hoca ihtimali de var.

Bir hoca düşün, Chelsea maçı sonrası X maçındaki yenilgi sonrası çıksın oyuncuları eleştirsin "benim takımım değil" desin. O futbolcu o hocaya güvenmez. Mutsuz olur. İnsani bir durum bu.

Ultraslan denilen grubun büyük çoğunluğu, sadece maça gidip şamata peşinde olan liseli gençler. Takım yenmiş yenilmiş umurlarında bile değil. Deplasman maçlarını TV den izlemezler bile.... Başkanları ne derse, alkış tutarlar. Maksat gırgır olsun.

Kareografi de yapıyorlar. Sen hiç yaptın mı ? Küçümser cevap vereceksen lütfen verme.

Senol gunes yada mustafa denizliden biri gelseydi bence sampıyon olamasakta hala yarısın ıcındeydık. Cunku futbolcuları tanıyordu. Ben daha mancını geldıgı gun bu sene en ıyı ıhtımal 3. oluruz dıye yazmıstım

Yok canım. Abdullah Avcı daha iyi bir seçim olurdu bence. Hatta Ersun Yenal ı zorlayabilirdi. :)

Adam dünya çapında bir hoca getirmiş, önerdiğin isimlere bak.

Süreci kötü yönetti demişsin...Ne yapacaktı ?

Süreçten kasıt genel anlamda yanlızca, terim gittikten sonra ki dönemi kastetmedim. Ali dürüst'leri yollamayacaktı yolladıysa da futbol şubesinde sağlam bir yapı kuracaktı öyle arıboğana, Tulun'a falan emanet edersen sonuç bu olur işte. Bunları zamanın da çok yazdık çizdik tekrar etmek istemiyorum açıkçası olan oldu artık

Yok canım. Abdullah Avcı daha iyi bir seçim olurdu bence. Hatta Ersun Yenal ı zorlayabilirdi. :)

Adam dünya çapında bir hoca getirmiş, önerdiğin isimlere bak.

Bana galatasarayda basarılı olan dunya capında hocaları sayarmısın? Lucescu deme geldıgınde orta sınıf bir hocaydı. Ayrıca bir adamın dunya capında olması cok basarılı olacagı anlamına mı gelir? Fatih Terim dunya capında degil ancak klup tarıhının en basarılı hocaı neden? He bu arada bir dıpnot begenmedıgın abdullah avcıyı getirseydik bundan daha kotu durumda olmazdık

Süreçten kasıt genel anlamda yanlızca, terim gittikten sonra ki dönemi kastetmedim. Ali dürüst'leri yollamayacaktı yolladıysa da futbol şubesinde sağlam bir yapı kuracaktı öyle arıboğana, Tulun'a falan emanet edersen sonuç bu olur işte. Bunları zamanın da çok yazdık çizdik tekrar etmek istemiyorum açıkçası olan oldu artık

Ali Dürüst dediğin, gerçekten dürüst bir adamdı ama şampiyonluğa ne katkısı olabilirki ? Bunlar hep laf.

Bana galatasarayda basarılı olan dunya capında hocaları sayarmısın? Lucescu deme geldıgınde orta sınıf bir hocaydı. Ayrıca bir adamın dunya capında olması cok basarılı olacagı anlamına mı gelir? Fatih Terim dunya capında degil ancak klup tarıhının en basarılı hocaı neden? He bu arada bir dıpnot begenmedıgın abdullah avcıyı getirseydik bundan daha kotu durumda olmazdık

Türkiye çapında haklı olabilirsin ama amaç dünya çapında bir takım yaratmaksa bunu Avcı ile yapamazsın... Diyelim Avcı ile Avrupada amacının yarısına kadar gelmişsin. Avcı Avrupadan gelecek ilk teklifte şapkasını alıp gider. Görmemiş çünkü. Şaşkına döner. Yabancı dil dersleri almaya başlar...Bu gerçek. Bunları yaşadık.

Dünya çapında bir başarı, görmüş geçirmiş bir hoca ile yakalanır. Benim fikrim bu.

Ali Dürüst dediğin, gerçekten dürüst bir adamdı ama şampiyonluğa ne katkısı olabilirki ? Bunlar hep laf.

Hiçbir yöneticilik deneyimi olmayan, futbol'dan zerre anlamayan düdük gibi bi yönetim kurulu oluşturuyorsan gerçek manada bu işi profesyonellere yaptırman lazım, Aysal'ın sözü kulübü profesyonelleştirmekti ama hiçbir adım atmadı bunun için herşey ''lafta'' kaldı senin tabirinle... Eskiden de başkan ile terim arasında sorunlar olurdu ama iş kopma noktasına gelmezdi, Ali dürüst ve Albayrak bir şekilde hallediyor olacak ki ne olduysa yönetim kurulu değiştikten sonra oldu zaten, ayrıca ben terimi'de bu süreçte suçlayanlardanım kimse mutlak suçlu değil ama Terim'in yanlışlar, Aysal'ın yaptığı yanlışları söylememize engel değil.

Geri
Üst Alt