Spartacus: Gods of the Arena

Cevap: Spartacus: Gods of the Arena

Melitta, Angelina Jolie'nin gençliği gibi :)

Bu arada bu 6 bölümde izlediğimiz dövüşlerle Spartacus'ün aldığı canları kıyaslıyorum da

Spartacus çok acımasızmış be abi

Eeee Sura bikere Kill Them All dedimi dağlar dayanmaz :D

final muhteşemdi valla.ashur sen de şerefsiz geldin şerefsiz gidiyosun....tullius da arenanın duvarına gömmeleri iyi oldu aslında fazlasını hakediyordu i....e .gannicus 2. sezonda da olacak zaten normal hikayede romaya isyan açan kölelerin 5 büyük komutanından biriydi.ayrıca gannicus un vedası bana askerdeki teskere aldığım günü hatırlattı ben kapıdan çıkarken benim torunlarda talime devam ediyorlardı:) ikinci sezon çekimleri nisan da başlıyormuş büyük ihtimal andy whitfield oynamayacakmış yerine başkası geliyor bakalım neler olacak.

Blood And Sand'ın finalinden kat kat güzeldi :ask:

Blood And Sand'ın finalinden kat kat güzeldi :ask:

Yapma yahu. Sosyal mesajı yeter öncekinin finalindeki:tiphat:

Anket açalım en sağlam hangisi diye. Gannicus, Crixous Spartacus, Theokoles, Doctore şeklinde.

Bilmiyorum

Sondaki ateş çemberi geçen sezon ki Crixus vs Spartacusten kat kat güzeldi bence

Orası uyduruktu zaten. Ama sonra bütün soyluları kadın çocuk demeden katletme kısmı:tiphat::D

Bunun finali de görsel olarak süperdi.

Gannicus diziye çok yakıştı. Yeni sezonda olacağının mesajını Gods of the arena finalinde vermişti zaten.

Adamlar bu işi biliyor Gannicusu bu seride iyice sevdirerek gelecek sezonu kurtardılar.

Dizinin kitabını okuyanlar yada tarihdeki olayı bilenler bunu daha evvel söylemişti ben finalde Gannicus un sonu geldi adam çok iyiydi dediğimde ısrarla iddalı bi şekilde sonunun benim dediğim gibi olmayacağını söylemişledi . Hatta filmindede öyleymiş sonradan öğrendim.

Orası uyduruktu zaten. Ama sonra bütün soyluları kadın çocuk demeden katletme kısmı:tiphat::D

Bunun finali de görsel olarak süperdi.

Geçen sezon finalinde Spartacus'ün Crixus'un kalkanına basıp da kılıcı balkondaki Batiatus'un alnına dayama sahnesini hiç birşeye değişmem.

gods of the arena bu pazar dan itibaren her pazar cnbc de kırpa kırpa dizide ne bıracaklar merak ediyorum.

Arkadaş bağımlısı oldum dizinin ya yeni bölümler nezaman başlıyor bilgisi olan varmı?

Burada merak ettim ben Pcde izliyorum bu diziyi ama CNBC bizde yok o yüzden soruyorum , sevişme sahnelerini nasıl gösteriyorlar la Tvden ??

Andy whitfield iyilesmis ikinci sezonda olacakmis deniyor bende eksi de gördüm umarim dogrudur

Andy'siz olmaz yahu, iyileşsin.

That is not my name desin:sad007:

720 p indirmeye başladım 6 bölümünü birden izleyim bu gece nöbette :D

Geri
Üst Alt