Spartacus Vengeance

Cevap: Spartacus Vengeance

Requiescat in pace Andy:sad007:

3. sezonu vasat buldum şimdiye kadar.

Baki insaf daha ne olsun?

Tabi ki subjektif bir konu ama bence kalite kesinlikle hiç düşmemiş.

Andy olmayınca yeni Spartacus'e alışması biraz zor olduğu için bu tepkiler o yüzden. Yoksa son bölümde çok iyi işler oluyor. Tek gözüme çarpan şey Spartacus'un Crixus'u orada bırakıp gitmesiydi. :)

Adam özgürlüğünü kazanmış niye tekrar arenaya dönsün ?

Dizi iyi güzel, devam ettirirler 1-2 sezon daha. Bu sezon ölmezler yani.

Peki neden Crixus'ın Romalılarla madende mücadelesiyle eş zamanlı olarak gösterdiler ? O arenada birşeyler oluyor kesinlikle yeni bir gelişme olacak. Ona bakarsa Onemeaus da özgürlüğünü kazanmıştı neden yeraltında pisliğe bulanmaya gitti. Sebebini bu sezon gösterdiler,eğer arenadaki Gannicus ise neden oraya geldiğini de anlatacaklardır.

Dizi'nin kalitesi söylediğin gibi düşmemiş. Belirli bir düzey yakalamışlardı devam ediyor. Ama yeni elemana alışmak benim için de zor oldu. Hatta işin açığı halen alışamadım :D Lakin yine de mevcutlar içerisinde izlenebilir bir özellik arz ediyor Spartacus. Tarihi dezenformasyonlara hiç girmeyeceğim bile bile izliyoruz zaten :D Yoksa burada bir yığın şey yazmak zorunda kalırım. Üzerine Selen gelir bir sürü şey yazar. Sonra başlığın akibeti fena olur :D

Yalnız Crixus'a çok ayıp etti yeni eleman. Eski Spartacus olacak onu orada bırakır mıydı ? Elini vicdanına koy yanıtla :D:D:D

Dizi'nin kalitesi söylediğin gibi düşmemiş. Belirli bir düzey yakalamışlardı devam ediyor. Ama yeni elemana alışmak benim için de zor oldu. Hatta işin açığı halen alışamadım :D Lakin yine de mevcutlar içerisinde izlenebilir bir özellik arz ediyor Spartacus. Tarihi dezenformasyonlara hiç girmeyeceğim bile bile izliyoruz zaten :D Yoksa burada bir yığın şey yazmak zorunda kalırım. Üzerine Selen gelir bir sürü şey yazar. Sonra başlığın akibeti fena olur :D

Yalnız Crixus'a çok ayıp etti yeni eleman. Eski Spartacus olacak onu orada bırakır mıydı ? Elini vicdanına koy yanıtla :D:D:D

Ayıp etti diyorsunuz ama biraz kendinizi senaristin yerine koyun. Şimdi Crixus'u orada yalnız bırakmasa , çekip kurtarsa yeni bölümde atraksiyon için malzeme arayacaktı. Şimdi ne güzel Crixus'u Capua'ya götürecekler , Onemeaus baba orada zaten , türlü eğlenceler atraksiyonlar , akabinde Spartacus ve tayfası mekan basmaya gidecek , dağılın üleeen diyip Crixus ve Onemeaus'u yanlarına alacaklar , kollar bacaklar kopacak , oturup keyifle izleyip eğleneceğiz.

Bu açıdan bakarsak bence gayette iyi yapmış Crixus'u bırakmakla :D

Edit: Yanıtlarken elimi vicdanıma koymayı unuttum :D

Yeni Spartacus muhabbetine hiç girmeyelim.Andy'i benim kadar benimsemiş,benim kadar seven çok az insan vardır:sad007: Kaybettiğimizde 2 gün kendime gelememiştim.Benim için Spartacus Andy'dir.İzlerken Andy olsa böyle bakardı,böyle sallardı kılıcı diye izliyorum:sad007:

Crixus'u bırakması olayına gelince,doğru olanı yaptı.Kendi tercihini değil,öyle olmasını isteyen,Nevia için kendini feda eden Crixus'un tercihine saygı duydu.

Ayıp etti diyorsunuz ama biraz kendinizi senaristin yerine koyun. Şimdi Crixus'u orada yalnız bırakmasa , çekip kurtarsa yeni bölümde atraksiyon için malzeme arayacaktı. Şimdi ne güzel Crixus'u Capua'ya götürecekler , Onemeaus baba orada zaten , türlü eğlenceler atraksiyonlar , akabinde Spartacus ve tayfası mekan basmaya gidecek , dağılın üleeen diyip Crixus ve Onemeaus'u yanlarına alacaklar , kollar bacaklar kopacak , oturup keyifle izleyip eğleneceğiz.

Bu açıdan bakarsak bence gayette iyi yapmış Crixus'u bırakmakla :D

Edit: Yanıtlarken elimi vicdanıma koymayı unuttum :D

Vicdansız adamsın :D Sırf kendi eğlencen için Crixus'u aleme madara ediyorsun :D Kaldı ki senaristlerin de senin kafadan olduğu belli :D

Hem ne olursa, olsun, Andy onu orada bırakmazdı :D Bu yeni eleman kaçak dövüşüyor :D Sevmedim tarzını :D Andy tam Anadolu çocuğu edasıyla Trak olmanın hakkını veriyordu :D Çin malı Spartacus ise utanmasa haza İstanbul beyefendisi gibi arzı endam edecek ortalıklarda.

Bu arada doktor'cum bakış açın doğru o konuda sana sözüm yok. Ben yeni elemana çamur atacak yer arıyorum :D Saygı bir kenara biraz da kaygı duysaydı ya kereta :D

Vicdansız adamsın :D Sırf kendi eğlencen için Crixus'u aleme madara ediyorsun :D Kaldı ki senaristlerin de senin kafadan olduğu belli :D

Hem ne olursa, olsun, Andy onu orada bırakmazdı :D Bu yeni eleman kaçak dövüşüyor :D Sevmedim tarzını :D Andy tam Anadolu çocuğu edasıyla Trak olmanın hakkını veriyordu :D Çin malı Spartacus ise utanmasa haza İstanbul beyefendisi gibi arzı endam edecek ortalıklarda.

Bu arada doktor'cum bakış açın doğru o konuda sana sözüm yok. Ben yeni elemana çamur atacak yer arıyorum :D Saygı bir kenara biraz da kaygı duysaydı ya kereta :D

Elimi vicdanıma koydum ama yinede pek bir şey değişmedi :D

Bu arada Crixus'un başına gelenlerin akabinde yeni bölümde bir şekilde Gannicus olaylara dahil olursa şaşırmam .

Gannicus-Onemeaus 2lisi karşı taraflarda olucaklar.Gannicus büyük ihtimalle bizim gladyatörlerle olur.Onemeaus da bu tarafta olur:asd: Romalılarla olmaz kimse ama 2si bir arada da olmaz.Onemeaus ölebilir ozaman.Hatta ölür.Öl be adam!

Onemeaus'un canına ne kast ediyorsun be adam! :D Gannicus-Onemeaus rekabeti kuvvetle muhtemel diziye renk katacaktır. Yalnız bir sürpriz yapıp, Onemeaus handikaplı alabilir maçı :D Gannicus'un yüz haritası tepeler ve vadiler şekline bürünebilir. Ayrıca Ashur Çakallığın kitabını yeniden yazacak gibi duruyor. Bu arada Ashur'a bugüne kadar sövmemiş olan var mı merak ettim :D Varsa parmak kaldırsın :D

Renk katar katmasına.Hatta 2si bir bölüm boyunca arenada kapışsın oturur sıkılmadan izlerim.Çok da zevkli olur ama Onemaus efendisinin,kıymetlisinin yanında saf tutup Crixus ve diğerlerine karşı savaşır mı? Ya aslında Kare As; Spartacus-Crixus-Gannicus-Onemaus bir olsa Roma'ya kadar yara yara giderler:asd: Ne Capua kalır ne Roma:D

ya arkadaş ne buyuk kayıplar yeni naevia lesh

MV5BMTYwNzA1MDE3NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDE1NDcxMw@@._V1._SY314_CR50,0,214,314_.jpg

cast-of-spartacus-blood-and-sand-1.jpg

ayrıca andy reyis başka hatunların yüzüne bile bakmazdı.bu sezonda yeni eleman :happynew:

Cynthia-Addai-Robinson.jpg

^ şunuda geldiği yere gönderin

Renk katar katmasına.Hatta 2si bir bölüm boyunca arenada kapışsın oturur sıkılmadan izlerim.Çok da zevkli olur ama Onemaus efendisinin,kıymetlisinin yanında saf tutup Crixus ve diğerlerine karşı savaşır mı? Ya aslında Kare As; Spartacus-Crixus-Gannicus-Onemaus bir olsa Roma'ya kadar yara yara giderler:asd: Ne Capua kalır ne Roma:D

bakarsın öyle olur :D

kısmet bekleyip göreceğiz :D :D :D

Geri
Üst Alt