- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: Spartacus Vengeance
Requiescat in pace Andy:sad007:
Requiescat in pace Andy:sad007:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baki insaf daha ne olsun?
Tabi ki subjektif bir konu ama bence kalite kesinlikle hiç düşmemiş.
Adam özgürlüğünü kazanmış niye tekrar arenaya dönsün ?
Dizi iyi güzel, devam ettirirler 1-2 sezon daha. Bu sezon ölmezler yani.
Dizi'nin kalitesi söylediğin gibi düşmemiş. Belirli bir düzey yakalamışlardı devam ediyor. Ama yeni elemana alışmak benim için de zor oldu. Hatta işin açığı halen alışamadımLakin yine de mevcutlar içerisinde izlenebilir bir özellik arz ediyor Spartacus. Tarihi dezenformasyonlara hiç girmeyeceğim bile bile izliyoruz zaten
Yoksa burada bir yığın şey yazmak zorunda kalırım. Üzerine Selen gelir bir sürü şey yazar. Sonra başlığın akibeti fena olur
Yalnız Crixus'a çok ayıp etti yeni eleman. Eski Spartacus olacak onu orada bırakır mıydı ? Elini vicdanına koy yanıtla![]()
Ayıp etti diyorsunuz ama biraz kendinizi senaristin yerine koyun. Şimdi Crixus'u orada yalnız bırakmasa , çekip kurtarsa yeni bölümde atraksiyon için malzeme arayacaktı. Şimdi ne güzel Crixus'u Capua'ya götürecekler , Onemeaus baba orada zaten , türlü eğlenceler atraksiyonlar , akabinde Spartacus ve tayfası mekan basmaya gidecek , dağılın üleeen diyip Crixus ve Onemeaus'u yanlarına alacaklar , kollar bacaklar kopacak , oturup keyifle izleyip eğleneceğiz.
Bu açıdan bakarsak bence gayette iyi yapmış Crixus'u bırakmakla
Edit: Yanıtlarken elimi vicdanıma koymayı unuttum![]()
Vicdansız adamsınSırf kendi eğlencen için Crixus'u aleme madara ediyorsun
Kaldı ki senaristlerin de senin kafadan olduğu belli
![]()
Hem ne olursa, olsun, Andy onu orada bırakmazdıBu yeni eleman kaçak dövüşüyor
Sevmedim tarzını
Andy tam Anadolu çocuğu edasıyla Trak olmanın hakkını veriyordu
Çin malı Spartacus ise utanmasa haza İstanbul beyefendisi gibi arzı endam edecek ortalıklarda.
Bu arada doktor'cum bakış açın doğru o konuda sana sözüm yok. Ben yeni elemana çamur atacak yer arıyorumSaygı bir kenara biraz da kaygı duysaydı ya kereta
![]()
Romalılarla olmaz kimse ama 2si bir arada da olmaz.Onemeaus ölebilir ozaman.Hatta ölür.Öl be adam!Gannicus-Onemeaus 2lisi karşı taraflarda olucaklar.Gannicus büyük ihtimalle bizim gladyatörlerle olur.Onemeaus da bu tarafta olurRomalılarla olmaz kimse ama 2si bir arada da olmaz.Onemeaus ölebilir ozaman.Hatta ölür.Öl be adam!
Ne Capua kalır ne Roma
Renk katar katmasına.Hatta 2si bir bölüm boyunca arenada kapışsın oturur sıkılmadan izlerim.Çok da zevkli olur ama Onemaus efendisinin,kıymetlisinin yanında saf tutup Crixus ve diğerlerine karşı savaşır mı? Ya aslında Kare As; Spartacus-Crixus-Gannicus-Onemaus bir olsa Roma'ya kadar yara yara giderler:asd: Ne Capua kalır ne Roma![]()
2 yıldır bundan kaçıyorumKonusu geçen ortamdan koşarak kaçıyorum
Nette görsem bilgisayarın fişini çekiyorum
Şimdide kapatıp kaçıcam mesela
![]()