- 16 Haziran 2010
- 203.009
- 154.805
- 6.838
Bu cizgi kahraman filmleri hep boyle devam edecektir. Surekli yeniliyorlar.Döndürüp döndürüp aynı şeyleri mi çekiyorlar yav bunlar kaçıncı Spiderman filmi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu cizgi kahraman filmleri hep boyle devam edecektir. Surekli yeniliyorlar.Döndürüp döndürüp aynı şeyleri mi çekiyorlar yav bunlar kaçıncı Spiderman filmi
Bullshit kostümü değiştirip aha film yaptık diyorlar dökülün bakalım paralarıBu cizgi kahraman filmleri hep boyle devam edecektir. Surekli yeniliyorlar.
inan bana...müthiş olmuş....hayal kırıklığı yaratirsa şaşırmam
bu tür filmler Sinemada izlenir...zevki kaçar yoksa...Malum ortamlara düşse de izlesek
Maalesef covidden sonra uğramadım sinemaya. Bitene kadar gitmem de.bu tür filmler Sinemada izlenir...zevki kaçar yoksa...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu tür filmler Sinemada izlenir...zevki kaçar yoksa...
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Koskoca Çükrü ataberk olmushayal kırıklığı yaratirsa şaşırmam
Koskoca Çükrü ataberk olmus
bizde Berkcan olarak degiselim
Cimriyim demiyondaMaalesef covidden sonra uğramadım sinemaya. Bitene kadar gitmem de.
Ha şu da var. Evde izlemek sinemadan daha iyi benim için. İyi bir uhd tv sinemadan daha büyük keyif veriyor
Keyif p*ngiyimCimriyim demiyonda
Yeni Spider Man Tom Holland'ı bende beğenmiyorum ama burada "işte bu Spider Man" dedirtiyor...birde 2,5 saat nasıl geçti kimse anlayamıyor...birde sinemada ilk kez bakanlarla acayip bir duygu...izleyicilerin reaksiyonlarıda çok güzel oluyor....İzleyenler beğenmiş.