Spider-Man | No Way Home

Kac Puan Verirsiniz

• 1

Oy: 3 18,8%
  • 2

Oy: 0 0,0%
  • 3

Oy: 1 6,3%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 4 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Ben de Çarşamba günü gideceğim

Bunun için Belçika'ya gittim

100% değdi

OG Tobey Maguireyi görünce alkışladım

Film çok iyiydi, marvelin en iyi 3 filminden biri olabilir

En çok Dafoeyu beğendim

Bunun oyunu fena olmaz

Yalnız filmde bariz mantık hataları var, daha doğrusu aşırı saçma sahneler. Bana göre aksiyon ve nostaljik sahnelerin yanında çok sorun değil, gerçi

Peter kötü adamları yardım etmesi mesela saçma buldum. Adamlar bir sürü masum insanı öldürmeye çalışıyordu, halası insanlara yardım et dediği için bunları yardım etmesi çok saçmaydı.

Arkadaşları mite kabul edilmediler diye koskoca evrenin kurallariyla oynaması. Avengers filmlerden sonra bu tarz şeyler ne kadar zararlı olduğunu çoktan bilmeliydi.

Halası kötü adamları yardım etmesi. Evsizleri yardım ediyor diye evrende herkesi yardım etmesine gerek yoktu.

Yalnız filmde bariz mantık hataları var, daha doğrusu aşırı saçma sahneler. Bana göre aksiyon ve nostaljik sahnelerin yanında çok sorun değil, gerçi

Peter kötü adamları yardım etmesi mesela saçma buldum. Adamlar bir sürü masum insanı öldürmeye çalışıyordu, halası insanlara yardım et dediği için bunları yardım etmesi çok saçmaydı.

Arkadaşları mite kabul edilmediler diye koskoca evrenin kurallariyla oynaması. Avengers filmlerden sonra bu tarz şeyler ne kadar zararlı olduğunu çoktan bilmeliydi.

Halası kötü adamları yardım etmesi. Evsizleri yardım ediyor diye evrende herkesi yardım etmesine gerek yoktu.

Cevabı buraya yazdım

Onda bir mantık hatası yok tom Holland Spiderman inin evreni ve dolayısıyla kimliği çok farklı hala daha masum bir çocuk sayılır.

Tony stark dışında birini kaybetmedi o da kendini feda etmişti suçluluk duygusunu bilmiyor bu peter parker iyimser o yüzden dul halası da onu öyle yetiştirmiş bu açıdan ben mantıksız bulmadım

Hatta kötülerin de kurtarılabileceği teması zaten iyi işlenirse çok ilgi çeken bir konu olmuştur hep tüm karakterlerin bir araya getirilmesi için bence kötü bir kurgu olmamış.

Belki unutma büyüsünden daha farklı bir kurgu seçebilirlerdi zira misterioyu tüm dünya unutsun diye karşı bir görüş çıkıyor o zaman the End

Cevabı son Spoiler a ekledim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cevabı son Spoiler a ekledim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eyv.

iyi de bu kadar iyimser olması saçmaydi hakikaten. Masum çocuk dediğin spidey thanos görmüş biri, onu durdurmak için elinden geleni yapan biri olduğunu unutmamak gerekir.

Thanos gibi kötü adamlar yüzünden Tony amcası gibi masumlar öldüğünü bilmeliydi bana göre.

Strange ilk başta birkaç kişi dışında dünyayı unutturmaya çalışırken 7 yaşında adhd çocuk gibi davranmasını da tuhaf buldum. Adam 4 kere sus dedi hala konuşuyordu, bunun yüzünden kötüler dünyasına geldi

Yok biraz fazla zorlama oldu bana göre.

1 milyar doların üzerinde gişe hasılatı elde eden Spider-Man: No Way Home, bu başarısıyla yılın en fazla gişe hasılatı elde eden filmi unvanını da kazandı. Film, Kuzey Amerika’da 467,3 milyon dolar gelir elde ederken dünyanın geri kalanında toplam 587,1 milyon dolar elde etti. Box Office Türkiye verilerine göre de film, Türkiye’de toplam 1 milyon 327 bin 674 kişi tarafından izlendi ve 33,5 milyon TL hasılat elde etti.

86e602fbcd9e62a1055530b8834c2178d100f460.jpeg

Yakın zamanda 1 milyar dolar hasılatı aşmayı başaran bir film olmamıştı. Bu başarıya ulaşan son film, 2019 yılında vizyona giren Star Wars: The Rise of Skywalker idi. Öte yandan Spider-Man: No Way Home, tüm zamanların en yüksek hasılatını elde eden filmler listesinin zirvesine de henüz yaklaşamadı. Bu listenin zirvesinde yer alan Avatar, toplamda 2 milyar 847 milyon dolarlık hasılat elde etti.

Marvel’ın hasılat anlamında en başarılı filmi olan Avengers: Endgame de Avatar’ın ardından 2 milyar 797 milyon dolarlık hasılat ile listenin ikinci sırasında yer alıyor. Serinin bir önceki filmi olan Spider-Man: Far From Home ise 1,131 milyar dolar hasılat elde etmiş durumda. Spider-Man: No Way Home’un koronavirüs şartlarına rağmen bu sayının yarısını elde etmiş olması bile oldukça etkileyiciyken filmin önümüzdeki günlerde daha ne kadar hasılat elde edeceğini bekliyor olacağız.

Geri
Üst Alt