Spider-Man | No Way Home

Kac Puan Verirsiniz

• 1

Oy: 3 18,8%
  • 2

Oy: 0 0,0%
  • 3

Oy: 1 6,3%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 4 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Dün izledim. Beğendim güzeldi.

Bu tür filmlerde hoşuma gitmeyen şey mesela illa bir yerde aşk sevgi ilişki problemlerinin ele alınıp filmin belirli yerlerinde bokunun çıkarılması. Spiderman lan bu.

gelecek spiderman filmler icin emma stone'i geri cagirsinlar bence

ne zendaya ne kirsten onun kadar iyi oynadilar. aktris iyi gercekten, ve gayet guzel

Şahane bir fan service filmi 9 verdim.

Şu filmin puanının Imdb sitesinde 8.5 rating alması bu sitenin de ergen yuvasına dönüştüğünün resmidir.

Andrew ve Tobey hatrına 9 verdim. Senaryonun leşliğine rağmen 3'lü oldukça sempatik sahneler ortaya çıkarmış. BC Reis için de 1 puan ilave ettim.

6 kere izledim akşam bir daha izleyeceğim
qGbC6V.gif

tobyi filme koymak son derece saçma olmuş bi kere herif kadayıfa dönmüş + heralde aktörlükten emekli oldu ki bir hayli eğreti durdu actingi. konsept olarak da tutan spiderman çizgi fimindeki fikri görüp gözlerinde dolar işaretleri belirmiş ama uygulamada eksik kalmışlar. bunun sebebi de doktor stranj adlı karakterin olduğu her yapım saçmalamağa müsaittir zira herif elini sağa sola çevirip öbür galaxiye gidiyor, 5 yıl öncesine gidiyor, dünyadaki herkesin hafızasını sıfırlıyor, her istediğini yapınca ztn gerçekten uzak olan yapım saçma bir fenteziye dönüşüyor. bu sebeple film zorlama, inefektif ve vasat altı olmuş. sonundaki butterfly effect finali de bayat pastanın üstüne konan bir adet kurbağa tşağı hüviyetinde olmuş.

Geri
Üst Alt