- 23 Aralık 2008
- 65.213
- 63.036
- 5.103
may halayı sever misinsenenin en iyi filmi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
may halayı sever misinsenenin en iyi filmi.
sevmem. ninja kaplumbağalardaki april'ı severim.may halayı sever misin
kanka ilk gün seyrettin be bir zahmet yeme![]()
Matrix bayağı hayal kırıklığı olacak gibi gözüküyor. Parana yazık.matrix yerıne buna mı gitsek
hiç düşünmeden evet...Matrix bayağı kötü...matrix yerıne buna mı gitsek
Yalnız filmde bariz mantık hataları var, daha doğrusu aşırı saçma sahneler. Bana göre aksiyon ve nostaljik sahnelerin yanında çok sorun değil, gerçi
Peter kötü adamları yardım etmesi mesela saçma buldum. Adamlar bir sürü masum insanı öldürmeye çalışıyordu, halası insanlara yardım et dediği için bunları yardım etmesi çok saçmaydı.
Arkadaşları mite kabul edilmediler diye koskoca evrenin kurallariyla oynaması. Avengers filmlerden sonra bu tarz şeyler ne kadar zararlı olduğunu çoktan bilmeliydi.
Halası kötü adamları yardım etmesi. Evsizleri yardım ediyor diye evrende herkesi yardım etmesine gerek yoktu.
Cevabı buraya yazdım
Onda bir mantık hatası yok tom Holland Spiderman inin evreni ve dolayısıyla kimliği çok farklı hala daha masum bir çocuk sayılır.
Tony stark dışında birini kaybetmedi o da kendini feda etmişti suçluluk duygusunu bilmiyor bu peter parker iyimser o yüzden dul halası da onu öyle yetiştirmiş bu açıdan ben mantıksız bulmadım
Hatta kötülerin de kurtarılabileceği teması zaten iyi işlenirse çok ilgi çeken bir konu olmuştur hep tüm karakterlerin bir araya getirilmesi için bence kötü bir kurgu olmamış.
Belki unutma büyüsünden daha farklı bir kurgu seçebilirlerdi zira misterioyu tüm dünya unutsun diye karşı bir görüş çıkıyor o zaman the End
Cevabı son Spoiler a ekledim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Netmatrix yerıne buna mı gitsek
modlugun hayırlı olsun
Halen morarmadikmodlugun hayırlı olsun
resmi gazeteyi bekleHalen morarmadik![]()