Sponsor İşi Ne Oldu?

Yalnız şimdi aklıma geldi;

Logoyu böyle alevli falan kullanırsak asıl bomba o zaman olur: " Galatasaray bi SOCAR'sa ateş çıkartır " der gibi... :melo:

:happy::happy::happy:

burranazzo ‏@burranazzo 3 dk.

@tgymlkats @CimbomStatistic cimbom başı dik socar! :)

Diğer bir logosu da buymuş;

601.png

602.png

Land of Azerbaijan yazsaymış keşke

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atletico'ya 20 vermiş diyor. Acaba aynı firma ama land of fire mı yazılıyor ? Bize de mi öyle olur ?

Düşünsenize çeyrek finalde liverpoolu elemişiz tüm gazetelerde ortak manşet. ' İŞTE CİMBOM BÖYLE SOCAR '

Hala aynı lafları diyorsun.Türk Telekom sözleşme yenilemeyeceğini Mayıs ayında bildirdi ne yapacaktık altı üstü 2 ay oldu.Demek ki Başkan tekliflerden memnun olmadı ki işi sonuna kadar zorladı..

Onu geç sponsor firma uzun vadeli onlarca milyon dolarlık bir anlaşma ile ciddi yükümlülük altına girecek herhalde bunlar 2 haftada olacak şey değil...

Bir de belirtilmiş kurumsallık algın çok sakat...

Türk Telekom sözleşme yenilemeyeceğini Mayıs ayında bildiriyor ve biz de o tarihe kadar Türk Telekom'un kararını bekliyoruz. O da güzelmiş. Benim iddiam şu. İyi planlama yapan kulüplerde bu işler çok önceden belli olur. Olmuyorsa bu bir eksikliktir. Kurumsal yapıyla olan bir eksikliktir. Kimse sana 2 haftada sponsor bul demiyor zaten. Meselenin ben Telekom sözleşmesinin bitiminden aylar öncesinden bitirilmesi gerektiğini iddia ediyorum. En azından yılbaşı itibariyle bilmeliydik bunu.

Sakat olan bu söylediklerimdeki haklılığı bile bile aksini iddia ederek kulübü veya yönetimi savunduğunu düşünme. Bunlarda ne bir art niyet ne de birine vurma gayreti var. Sadece gayet basit ve haklı bir tespit ve müspet bir eleştiri.

Bu eleştirim atıyorum SOCAR ile yapılacak 15 milyonluk anlaşma ile de değişmeyecek. Ben burada başka birşeyden bahsediyorum.

anlamdigim sizleri para mi? yoksa firma ismi maraklandirir? Mercdes Benz 20 mln verdide,Baskan hayir mi dedi?

Kesin mi SOCAR arkadaşlar?

Socarsa yakisir bence :D[attachment=11951:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 286
İyice karı gibi oldu bizim taraftarda. Neymiş formaya yakışmıyormuş, ayakkabısına uymuyormuş, gözlerini ön plana çıkarmıyormuş, yakında bir birlerine " bhen gzhel miyhim ahhmeth" diye sormaya başlar, yalancı hamilelik falan yaşarlar.

Geri
Üst Alt