Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.078
- 704
- 1.373
Hey allahim boyle sponsoru buldular bir de yakismasi kaldi.
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ne öyle elektrik direği gibi olan şey ?
O ne öyle elektrik direği gibi olan şey ?
o elektrik direyinde ne kadar para var haberin varmi??????
Türk Telekom sözleşme yenilemeyeceğini Mayıs ayında bildiriyor ve biz de o tarihe kadar Türk Telekom'un kararını bekliyoruz. O da güzelmiş. Benim iddiam şu. İyi planlama yapan kulüplerde bu işler çok önceden belli olur. Olmuyorsa bu bir eksikliktir. Kurumsal yapıyla olan bir eksikliktir. Kimse sana 2 haftada sponsor bul demiyor zaten. Meselenin ben Telekom sözleşmesinin bitiminden aylar öncesinden bitirilmesi gerektiğini iddia ediyorum. En azından yılbaşı itibariyle bilmeliydik bunu.
Sakat olan bu söylediklerimdeki haklılığı bile bile aksini iddia ederek kulübü veya yönetimi savunduğunu düşünme. Bunlarda ne bir art niyet ne de birine vurma gayreti var. Sadece gayet basit ve haklı bir tespit ve müspet bir eleştiri.
Bu eleştirim atıyorum SOCAR ile yapılacak 15 milyonluk anlaşma ile de değişmeyecek. Ben burada başka birşeyden bahsediyorum.
Elestirin degismez de Turk futbolundaki en buyuk sponsorluk anlasmasini imzalarsak kendini iktidar gorup, sacmaladigini soyleyenleri de muhalif diye adlandirip egon boyle siserse "O değil de aklıma sponsorun hala belli olmaması kurumsallaşma hedefine ve Galatasaray markasına yakışmıyor dediğimde sadece muhafelet olsun diye, en iyi rakamı vereni araştırıyorlar diyenler geldi" bilmedigin, anlamadigin kurumsallasma, marka degeri gibi konularda sallamaman gerektigini hatirlarsin umarim ilerde.
Baskan da belki daha once belirlensin isterdi sponsor ama baskanin uzun yillar aralarinda bulundugu Avrupalilar gibi "iyi biten hersey iyidir" diyip her rasyonel yonetici gibi durumu gelir ve maliyet acisindan degerlendirdigine eminim.
Bir sponsorun formamızda nasıl durup durmadığını eleştirerecek durumda değiliz.
Kim en çok para veriyorsa o olacak ve olmalıdır da.
Bazıları yazmış görsellik paradan önemli diye. Hay benim beyinsiz renktaşlarım.
I am the one who knocks!
Sallayan biri varsa o da açıkça ortada. Temmuz ayının ortasında sponsorluk sözleşmemesinin olmamasını polyanaca yorumlamak marka değeri bilgisi ise zaten bilmesem daha iyi.
Ayrıca işletmeler için en önemli şeylerden biri öngörülebilir veya nakit girdidir. Yani Ocak ayındaki 10 milyon(misal), Ağustos ayındaki 15 milyondan daha kıymetli olabilir yerine göre.
socar olursa başkan çok ince görmüş olur![]()