GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

Ozellikle beyaz forma kötü duruyordu sponsorla toplamış kendini daha iyi gözüküyor

THY güzel bir reklam filmi çekse güzel olur, şöyle Sneijder'lerin, Pandev'lerin, Muslera'ların oynadığı.

beyler şöyle düşünmek lazım başkan seneye 5 senelik bi sponsorla zaten anlaştı. bu sene boş dursa ne karın olacak şimdi 6-7 milyon euro kar ediyoruz beğenmeyen var 5 senelik sponsor seneye zaten olacak bu sene 7 milyon euro kötü paramı allah askına

Dortmundun sponsoru thy galatasarayada sponsor oldu bilmem anlatabildim mi?'!?'?'?'

5 yillik sponsorumuz da GOOGLE olur :sirit:

Anlaşma toplamda 7 milyon euro imiş.

Bu para Galatasaray gibi bir takımın forma reklamı için çoz az.

Tebrikler Ünal Aysal

tebrik edeceğiz tabiki komik ücretler yerine 2'li bir anlaşma ile 1 yıllık kabul edilebilecek bir anlaşma yapmak önemli. sponsorlar sırada bekliyor sanki tüpçünün ligine +10m vermek için

7 milyon euro ise çok iyi bence bjk nin elenmesiyle direk 3 milyon da ordan geldi, bir de kendi katılım payımız sanırım 3 milyon civarı etti toplam 13 transfere harcanan 13 milyon geri geldi böylece daha dolu gelir var stat loca maç yayını cl iddia
:celebrate011::celebrate011::celebrate011:

Seneye bulduk dedikleri 5 senelik sponsor da yalan olabilir hiç inanmıyorum.

Madem buldunuz neden bu seneden itibaren başlamadınız veya 6 senelik yapsaydınız çok saçma bir olay.

Madem buldunuz neden bu seneden itibaren başlamadınız veya 6 senelik yapsaydınız çok saçma bir olay.

Sen hangi forumda olduğunun farkındasın dimi, mesajların kaşındığını gösteriyor gibi.

Bu kadar kolay bu işler demek ha ?

Sanki şike rezaletini bilmiyormuş gibi yapıyorsun , sponsorlar da kapımızda yatıyordu bu rezil lige reklam vermek için...

Geri
Üst Alt