GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

BxVje7qIQAAnpcP.jpg

Terimci degil.
Aysala salliyor.
Tüm yapilanlara ragmen GSnin engellendiğini düsünmüyor.

Fbli gibi.

Terimci değilim.
Aysalcı değilim. ( Daha doğrusu hiçkimseci değilim)
Galatasaraylıyım .

Devletin feneri kolladığına inanıyorum.
Sponsor konusunda engellendiğimizi düşünmüyorum. Yönetimin beceriksizliği ve ilgisizliğidir tamamen.

Ooooo hayırlı olsun :)

7 milyon dolarda olsa euro da olsa gayet başarılı anlaşma. Hepimizin gönlü elbet çok daha yükseklerini istiyo ama gerçekçi bakmak lazım. Bu iğrenç, şaibeli, kendimizden başka kimsenin takip etmediği, futbol dışında saçma sapan bir şeyin oynandığı lige sponsor bulabilmek gerçekten başarıdır.

Ben keşke bu paraya 5 senelik falan anlaşma yapsaydık diyorum çünkü her geçen gün futbolumuz ülke olarak daha da kötüye gidiyor, seneye bunu da bulamayabiliriz. Zaten bu sponsorları bizden başka kimse de bulamazdı bu paralara.

THY anlaşmasında gruplardan çıkma veya Avrupa ligi için ekstra detaylar olabilir.

Galatasaray'ın tek rakibi Türk Hava Yolları'ydı şimdi rakibi kalmadı :D

Sacmalayip durmayin surda kucuk cocuklar gibi, sanki millet kapiya dayanmis da hepsi bize sponsor olmak istiyorda biz begenmiyoruz. 4 ay surdu bu sponsorlari bulmak tam 4 ay. Kafaniza yerlestirin bunu. Hic para almadan daha iyi bir durum.

O 5 senelik sponsor olacak sirket ile gorusmeler hala devam ediyor, kim bilir hangi sartlari koymuslardir sponsor olmak icin, oyle evden beri yazi yazip su sacma, niye bu kadar az, niye 10 yillik demeyin. Bu tur seyler sizleri/bizleri asar.

Tabiki herkes cok para vermelerini ister, uzun vadeli olsun ister, ama suanki sartlari da unutmayin, bunlara da sukur diyelim..

Son düzenleme:
İki koca sponsordan aldigimiz para burakla selcugun maasini anca karsiliyor saka gibi. Avrupa takimlariyla yarisabilmek icin formadan en az 20 milyon euro kazanmaliydik.

Ama tabi bu sikeci ve dunyada sadece bizim izledigimiz lige kim sponsor olur ki ben olsam bende olmam. Daha yayin haklarini satamiyoruz. Neymis kacak yayini engellemek icin. Ligimiz kapali bir kutu. Sadece biz izliyoruz. Bu konuya el atmak gerek

Hayırlı olsun be özellikle THY çok iyi oldu.

Geri
Üst Alt