GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

Burda parayı beğenmeyenler hayatların da kaç tane forma aldı acaba ? Anca herşeye muhalefet olun..

Superonline ADSL kullanıyorsanız modemlerinizin arkasına bir bakın.. Beyaz olanların ;)

avrupada ki 10 maç için thy'nin milyon euroları ayağımıza dökeceğini sanmıyorsunuzdur herhalde!!!! fazla bir miktar olacağını sanmıyorum ama hiç yoktan iyidir yine.

Hayırlı Olsun.

bu arada THY fenere bence sponsor olmaz.

Zira TSL deki olaylar yüzünden adamlar isminin sadece CL maçlarında geçmesini istiyor.

inanmıyorum ya, senelerdir HUAWEİ markasına sebepsiz bi sempatim vardı, çevremdeki herkes de bilir. Şimdi sponsorluğunu duyan beni arıyor :kiskiskis:

Son düzenleme:
Bok atmayın lan. Ne bekliyordunuz sezon başlamış 10 Milyonları mı önümüze serecekler.

Bence gayet güzel anlaşma. Hiç bir sponsordan kat be kat daha iyidir.

I am the one who knocks!

Anlaşma 7 milyon veya değil kimsenin sponsor bulamadığı bu sezon takımımıza 2 tane sponsor bulmak kolay iş değil iyi yada kötü yönetim yapabileceğinin en iyisini yapmıştır. Türk Hava Yolları'nın sponsorluğuna çok sevindim açıkçası Türkiye'nin yüz akı göğsümüzde gururla onurla taşırız inşallah :)

“We are Turkish Airlines, we are globally yours.”

valla bu işte transfer işine benzedi...tabıkı bu son gunlerde ıyı fıyat ama tt bı ıkı ay oncesınden sponsor olmayacagını soylemışti...gec kalınmış bı hamle hayırlı olsun hıc yoktan 7m euro ıyıdır.burakla selcugun maaşı cıktı.

THY bize de şöyle uçak yapsa ya :(

BxVlos5CAAAUC7g.jpg:large

BxVltXPCYAIg2s1.jpg:large

valla bu işte transfer işine benzedi...tabıkı bu son gunlerde ıyı fıyat ama tt bı ıkı ay oncesınden sponsor olmayacagını soylemışti...gec kalınmış bı hamle hayırlı olsun hıc yoktan 7m euro ıyıdır.burakla selcugun maaşı cıktı.

Baskan TTnin son ana kadar sponsor olmayacağini söylemediğini acikladi.

Geri
Üst Alt