İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.545
- 182
- 338
Galatasaray, lig için Huawei, Şampiyonlar Ligi için THY ile anlaştı. Bu iki anlaşmadan 1 yılda toplam 7 milyon Euro kazacanak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisi ligde hangisi Eu da
o degilde m le başlayan gerekli üyemiz sponsor gazprom diyordu hatırlatmak istedimalel acele devlet havayolu şirketi kurar sponsor yapar adıda RTHY![]()
Ünal Aysalın başarısızlığını ve yaptığı saçma sapan işleri savunmak için devlet Galatasarayı engelliyor sponsor bulmasına bile izin vermiyor diyenlere THY sponsorluğu kapak olsun.
Fenerbahçe sponsor bulamamışken THY gelip Galatasarayımıza sponsor oluyorsa kimse devlette suç bulmasın.
Ben terimi eleştirmene tepki göstermedim. Terimi eleştirirken ünal aysalı yüceltmeni yanlış buluyorum.terimi hiç sevmeyen bir insanım zaten ben.
Seninde söylediğin gibi galatasaray 3 yıldır CL de oynayan Türkiyenin en başarılı ve en büyük kulübü. Ayrıca yurtta ve yurt dışında en fazla taraftara sahip olan türk kulübü.
Böyle bir kulübün sponsor işinin bu kadar gecikmesi skandaldır. Ünal Aysalı devlet engelliyor sponsor konusunda diyenler vardı. THY sponsorluğu onlara iyi bir cevap oldu.