GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

Galatasaray, lig için Huawei, Şampiyonlar Ligi için THY ile anlaştı. Bu iki anlaşmadan 1 yılda toplam 7 milyon Euro kazacanak.

Gerçekten prestijli ve önemli markalar ikiside THY avrupada güzel durur.diğeride fena durmuyor formada bakalım anlaşma detayları ve gelen para nasıl olacak?

Ben kendimi güncelliyim :D

Huawei Ascend Mate7

:D

10516726_769138826465796_6071265418961910478_n.jpg

"Cimbom uçuşa geçti"
Galibiyet halinde manşet hazır

Beyaz forma çok şık

Tapatalk

Ali Naci 7 milyon dolar toplam diyor az olmuş bence...

Elbette basının abarttığı gibi 15-20 milyon euroları beklemiyordum ama 10 milyon euro çok iyi olurdu...

Umarım Ali Naci yanlış bilgi almıştır...

Ünal Aysalın başarısızlığını ve yaptığı saçma sapan işleri savunmak için devlet Galatasarayı engelliyor sponsor bulmasına bile izin vermiyor diyenlere THY sponsorluğu kapak olsun.

Fenerbahçe sponsor bulamamışken THY gelip Galatasarayımıza sponsor oluyorsa kimse devlette suç bulmasın.

THY neden fenere sponsor olsun ki

Toplam ikisinden 7 Milyon € alacakmissiz, bir yil icin. :/ Türk Telekom bu rakam tek basina veriyordu...

Bir sezon için anlaşılan firmalar bunlar, ama yine de daha fazla para verebilirlerdi.

Ben terimi eleştirmene tepki göstermedim. Terimi eleştirirken ünal aysalı yüceltmeni yanlış buluyorum.terimi hiç sevmeyen bir insanım zaten ben.

Seninde söylediğin gibi galatasaray 3 yıldır CL de oynayan Türkiyenin en başarılı ve en büyük kulübü. Ayrıca yurtta ve yurt dışında en fazla taraftara sahip olan türk kulübü.
Böyle bir kulübün sponsor işinin bu kadar gecikmesi skandaldır. Ünal Aysalı devlet engelliyor sponsor konusunda diyenler vardı. THY sponsorluğu onlara iyi bir cevap oldu.

1 yilliğina düsük bir rakamla sadece CL icin sponsor olmalari iyi bir cevap mi? Asla katilmiyorum.

Ayrica Aysali yüceltmedim. O mesaj tamamen Terim hakkindaydi diye hatirliyorum.

Geri
Üst Alt