GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

Türk Hava Yolları uzun zamandır dışarıdaki takımlara veya organizasyonlara sponsor oluyordu. Sanırım yukarıdaki salak tepkilerin gelmemesi için Türkiye'de bulunan takımlara sponsor olmak istemiyorlardı. Ancak Galatasaray'ın bu düşünceyi kırmış olmasını büyük bir başarı olarak görüyorum. Umarım sözleşmeler imzalanır ve THY Logosunu formamızın üzerinde görürüz.

BxVuoSXIgAI_eTc.jpg:large

BxVuoTnIcAA-E01.jpg:large

Bu firmalarla tek yıllık anlaşıldı. Gelecek sezondan başlamak üzere 5 yıllık anlaşılacak firmanın Gazprom olacağı söyleniyor. O firma iyi para verecektir.

Beyler like olaydı iyiydi cidden. :D

Bir haftadır bir tek bugün girebildim, teşekkürler bilgilendirme için.

Sponsorlar da hayırlı olsun. Umarım iyi para kazanırız.

Chinli kardeslerime saygim daima cok büyüktür, bedavaya bile sponsorluk imzalanir cinli kardeslerimiz ile. Gaobie Gaoshou !!!

Dev bir firmayla 5 yillik anlasmayi bende 20 gün önce falan duydum ama kim olduklarini bilmiyorum.

Sike süreci ve siddet olaylari nedeniyle sponsorlarin cekildiği bir ortamda sponsor bulmak bile basaridir. Buna ragmen, Rakamlar bana göre de az. GSnin popülaritesi,marka değeri, Turkiye pazar payi vs ortada, cok daha yüksek bir anlasmayi hakediyoruz. En azindan 10 milyon euro gibi bir rakam olmaliydi. Umarim 5 yillik anlasma en az 10 milyon euro olur.

NTVspor Son Dakika girdimi ekranin yari boyut buyuklugunde ?

ali sabancı iyi G.Saraylıdır keşke pegasus sponsor olsaydı renkleri de sarı kırmızı!!

2 firmadan kazanacagımız yıllık ne kadar acaba ???

basında cok celiskili rakamlar var, yani kesin bir rakam var mı ??

Bu seneki sponsorlarimiz mi bunlar yoksa gecenlerde aciklanan onumuzdeki sezondan itibaren 5 yillik anlastigimiz sponsor bunlar mi?

★★★》☆

Geri
Üst Alt