GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

Vallahi THY öyle değerli bir marka ki benim gözümde, bunu rakibe sponsor olsaydı bile bozamazdı.

Çok yakıştı çook.

----

Bir de Huawei denemesi yapalım;

attachment.php

Ekli dosyalar

• huawei+.webp
    huawei+.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 217
Arkadaşlar Huawei Dünyadaki en büyük şirketler arasında olan bir firmadır.
Çin firmasıdır.
Cisco'nun rakibi konumunda bir firmadır. THY'den de büyük bir firmadır.
2013 yılında Huawei firması 38 Milyar Dolar gelir elde etmiştir.
Firmanın büyüklüğünü buradan anlıyabilirsiniz.

Son düzenleme:
Onların 5 milyon Euro diye biliyorum.Öyle diyorsun da bizim Bjk 'nin aldığı fiyatın 2 katına yakın almamız lazım.

5 yilliğina 29 milyon dolar. Onlarinki cok genis bir anlasma. Bu yüzden Forma sponsorunu yüksek tutmuslar.

Katiliyorum, bizim Bjknin 2 degil, 3-4 katini almamiz gerekiyor. Ama sike ve siddet nedeniyle sponsorlarin cekildiği bir ortamda, hic yoktan iyidir. Önemli olan 5 yillik anlasma.

Madem her şeyi boykot ediyor bu salaklar, gelecek sene formanın önüne şunu yazalım.

Arsenal'in efsane forması gibi :)

gsformaları.comdan alıntıdır

logolu daha güzel thy yazısı

Çok güzel oldu. Durdu durdu yaptı gene yapacağını başkan. ;)

100 kesinlessin formalar satisa sunulsun bu sefer alicaz artik
Transfer yapildi sponsor geldi artik sira taraftarda elimizden ne geliyorsa artik :D

Toplamda 7 milyon avro alıyormuşuz sanırım az bence ama hiç yoktan iyidir. Bu senelik idare eder seneye de yurtdışı menşeili büyük bir firma ile yıllık en az 13-15 milyon avrodan 5 yıllık sponsorluk sözleşmesi yaparız umarım...

Thy düz yazı değil sadece de kenarı sembollu olur umarım çok güzel duruyor bilhassa beyaz formada.

-Tapatalk-

Şimdi sponsorun Türk Hava Yolları olduğunu öğrendikten sonra ücreti merak dahi etmiyorum, süper oldu çok yakıştı. Uzun zamandır futbol için bu kadar sevinmemiştim.

Simdi Devlet bize zeytin dali mi uzatti ? :p

Fenerbahce´lilerin "Son kale" muhabetinden kusmam geliyordu, umarim bizim taraftar da artik bu cocukca isleri birakir. Galatasaray > Siyaset...

Sponsor bulunması iyi oldu, bunun THY oluşuna da ayrıca sevindim. Ama THY fenerin de sponsoru, sitelerinde en altta sponsorlar kısmında da gözüküyor. Yani bize özel bir durum yok, CL etkisini saymazsak. TT'dan 7.5 aldığımız söyleniyor; öyleyse konuşulan para yetersiz ama son ana bırakılmasının etkisi olmuştur bu fiyatta.

Asıl merak ettiğim gelecek seneki 5 yıllık sponsor.

Bu sene için 7 milyon euro çok iyi anlaşma.
Seneye 5 yıllık anlaşma çok daha kârlı ve kapsamlı olacaktır,belki o da yine thy ile olabilir yâda başka süpriz büyük bir firma ile.
Ama neticede bu seneki 2 sponsorluk anlaşması da gayet iyi.

Geri
Üst Alt