GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

Bende su an tam olarak emin degilim ama en büyük hisse sahibi devlet diye biliyorum. 49 % olmasi lazim... Eskiden zaten develete ayitti, sonra özellestirme diyer satildi hisserlin büyük bölümü.

ende emin değilim. Twitterde güvendiğim birisi sadece yakınlığı var devletle diye yazmışdı.
Ona güvenerek yazdım ki burda ise yanlış bilgilisin diyenler var

Sponsorlar kaliteli keşke türk hava yollarının logosu olsaydı formada şekil logosu var :)

Sponsor bulamadik diye sallayanlar vardi baskana . Kimse dogru duzgun sponsor bulamazken igrenc Turkiye Ligi'nde sponsor bulduk 7 milyon euro senelik gayet iyi para . Bazilari sponsorun 1 Eylul'e yetismesi gerektigini saniyordu sanirim . :D

THY'nin fazla para vereceğini sanmıyorum zira AL'e kalmazsak maksimum 8, belki de 6 maç oynayacağız. 6, 8 maç içinde kimse o kadar para vermez.

iki sponsorda çok karizmatik ya parayı sallayın iki tane dünya çapı büyük firma sponsorumuz oldu memnun kalırlarsa daha büyük tekliflerle kapımızı çalıcaklardır :)

huawei li forma mı turkish airlines lımı hangisini alıcaksınız beyler?

bugun 350 eroya biletimi aldim ,mutluyum forma almayacam :D

Fenerliler boykot ediyor diye goygoy çevirenler olmuş ama bence takdir edilmeleri lazım. Boykot fikri kimden çıkmış bilemem bence de böyle bir sebepten boykot çok saçma ama sonuçta tuttukları takım için kendi rahatlarını bile bozabiliyorlarsa ben burada espri malzemesi bulamadım,hatta epey çabaladım yine çıkmadı. Asıl espri malzemesi nedir biliyor musunuz? Biz burada son derece haklı sebeple Ülker'i - Hürriyet'i boykot edelim dediğimizde ben gofret yemeden duramam, her gün yiyiorum, az önce yedim diyenlerin herkesten daha fazla Galatasaraylıyım hatta takım için ölürüm adlı konuda çılgın mesajlar atıp ortalıkta dolaşmalarıdır. Burada THY'yi protesto edelim desek, uçmadan duramam diye THY biletleri paylaşırdı bizim ergenler.

kendi sponsorlarını boykot edicek kadar mal bu fenerliler :D

Geri
Üst Alt