GSC Portal Sponsorlar Belli Oldu!

thy reklamı:

thy uçağı inmektedir, bulutların arasından kara parçası yavaş yavaş görünür ortam uçsuz bucaksız işlenmiş topraktır...

yardımcı pilot kaptan pilota "kaptan burda tarlalar yine sürülmüş biz avrupa'ya kıralım" der, uçak kalkar GS amblemi görünür reklam biter :naughty:

thy drogbalı bir reklam çeksin bize biz uçağa binelim drogba'ylada karşılaşalım uçakta filan duygusal anlar yaşansın arka fonda we are törkiş airlines çalsın

thy uçağının arkasına "Şampiyonlar Ligi Sağolsun" yazdırsak şikecilerin çok zoruna gidermi? :D

diyerek ilk satırda belirttim zaten saçmalığını ama adamlar sırf rakibine para veriyor diye boykotta birleşebiliyorlar ve bu dingiller boykot kararı alırsa cidden o uçağa binmez yani sizin yaşınız benden büyük siz de tanımışsınızdır bunları. Zaten eleştirdiğim kısım da burada başlıyor yani adamlar haksız oldukları halde bile boykot konusunda sırf takım çıkarlarını gözederek ve hatta kendi rahatlarını bile bu uğurda bozarak destek oluyorlar, olmuyorlarsa bile en azından karşı olduklarını belirten postlar atıp trollük yapmıyorlar. Hürriyet bizim kulübü karıştırmak için ne haberler yapıyordu, Ülker desek resmen şampiyonluğumuzu çalıyor ama burada ülker yemeden durmam, gideyim de iki tane gofret alayım diye burada ergenlik kusuruyorlardı. Ülker'e boykot konumuz vardı , buyrun girin okuyun. Boykot etmeye çabaladığımız için o gün dalga konusu olmuştuk. Neyse burada her şeye alıştık zaten.

Sonra da baskan sert konus arkanda 25 milyon var deniyor. Etik olmayan is yapan firmayi boykot etmek koyun olmayi reddeden, bilincli tuketicilerin tum dunyada yaptigi bir seydir. Trollerin ya da dogustan trol Fener taraftarina pek uygun degil yani boykot etmek.

Opel'de yaklasik ayni larayi veriyordu, var olan sozlesmemizi buyutecektik. Galiba ya sartlarda anlasamadilar, ya da THY'nin sundugu sartlar daha cazip geldi.( Bonuslar vs)

Su anda 2 sponsordan yillik ne kadar kazanacağiz peki? 7 milyon dolar yada eurodan bahsediliyor.

Biste verilen cevapta belirgin bir farkla sponsorluk olacağini okumustum yanlis hatirlamiyorsam. Biz TTden de yillik 7 milyon dolar kazaniyorduk. Ya bu rakam 7 milyon dolar yada euro degil yada orada bahsedilen 5 yillik anlasma.

devlet galatasaray'ı kolluyor. 2 sene önce şike operasyonunu hasıraltı eden demokratik kongo cumhuriyeti'ydi YERSENİZ...

Su anda 2 sponsordan yillik ne kadar kazanacağiz peki? 7 milyon dolar yada eurodan bahsediliyor.

Biste verilen cevapta belirgin bir farkla sponsorluk olacağini okumustum yanlis hatirlamiyorsam. Biz TTden de yillik 7 milyon dolar kazaniyorduk. Ya bu rakam 7 milyon dolar yada euro degil yada orada bahsedilen 5 yillik anlasma.

Mayis'in sonu veya haziran'in ortasinda Huawei'yi duymustum sadece. Turkiye'ye yapmayi dusundukleri buyuk (30 milyar $) ve uzun vadeli yatirimlarindan haberdar olmustuk. O zaman ki konusulan rakam 4-4.5 milyon €'du.. Opel'e bizden bir teklif gitmis ve anlasma saglananmamis, galiba miktar istedigimiz duzeyde degildi ki THY ile anlasilmis. Seneye Opel tek sponsor olabilir, benim beklentim bu yonde..

Last Version B)

gs1415.jpg

Fener yine gidip sulanir bunlara.
GALATASARAY' a verdiğinizde n daha fazlasını vereceksiniz diye.
Vermez iseniz RTE 'ye şikayet ederim diye sopa gosterir.
Her zaman bizim anlaştığımız sponsorlar dan bir şekilde fazlasını koparıyor lar.

Messi gelse bu kadar sevinmezdim herhalde. Güzel oldu. :ka19:

Forma: Turkish Airlines
Tribün: Pegasus

:)

Geri
Üst Alt