Bunyamin Arslanli
Tecrübeli Üye
- 16 Mayıs 2010
- 5.205
- 1
- 313
Ayrıntılar belli olmadı galiba henüz.Hiç twit filan da mı yok acaba?
3-4 ay onceki teklifi biliyorum, 4.5 milyon €'du. Cok daha fazlasini vermezler galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıntılar belli olmadı galiba henüz.Hiç twit filan da mı yok acaba?
3-4 ay onceki teklifi biliyorum, 4.5 milyon €'du. Cok daha fazlasini vermezler galiba
diyerek ilk satırda belirttim zaten saçmalığını ama adamlar sırf rakibine para veriyor diye boykotta birleşebiliyorlar ve bu dingiller boykot kararı alırsa cidden o uçağa binmez yani sizin yaşınız benden büyük siz de tanımışsınızdır bunları. Zaten eleştirdiğim kısım da burada başlıyor yani adamlar haksız oldukları halde bile boykot konusunda sırf takım çıkarlarını gözederek ve hatta kendi rahatlarını bile bu uğurda bozarak destek oluyorlar, olmuyorlarsa bile en azından karşı olduklarını belirten postlar atıp trollük yapmıyorlar. Hürriyet bizim kulübü karıştırmak için ne haberler yapıyordu, Ülker desek resmen şampiyonluğumuzu çalıyor ama burada ülker yemeden durmam, gideyim de iki tane gofret alayım diye burada ergenlik kusuruyorlardı. Ülker'e boykot konumuz vardı , buyrun girin okuyun. Boykot etmeye çabaladığımız için o gün dalga konusu olmuştuk. Neyse burada her şeye alıştık zaten.
bi o kadar da thy verse güzel bir anlaşma gibi duruyor.yıllık 9 milyon euro.bu şartlar altında hiç fena değil.
Opel'de yaklasik ayni larayi veriyordu, var olan sozlesmemizi buyutecektik. Galiba ya sartlarda anlasamadilar, ya da THY'nin sundugu sartlar daha cazip geldi.( Bonuslar vs)
Opel'de yaklasik ayni larayi veriyordu, var olan sozlesmemizi buyutecektik. Galiba ya sartlarda anlasamadilar, ya da THY'nin sundugu sartlar daha cazip geldi.( Bonuslar vs)
belki opel uzun vadeli bir anlaşma istemiştir, bunu kabul etmemiş olabilir yönetim.
Su anda 2 sponsordan yillik ne kadar kazanacağiz peki? 7 milyon dolar yada eurodan bahsediliyor.
Biste verilen cevapta belirgin bir farkla sponsorluk olacağini okumustum yanlis hatirlamiyorsam. Biz TTden de yillik 7 milyon dolar kazaniyorduk. Ya bu rakam 7 milyon dolar yada euro degil yada orada bahsedilen 5 yillik anlasma.
THY karizma ama huwaei de çok hoş duruyor mor formaya güzel bir logo ile alınası olabilir.Last Version B)
![]()