Spor Gecesi Digital

Murat Aşık aslında kötü niyetli bir adam değil ama içindeki Ahmet Ercanlar'ı öldüremiyor bir türlü.

Yalnız Ersin'le olan son programda öyle bir rezil etti ki kendini yani kaç yaşına gelmiş adam, çocuk gibi savunmalar, aptal aptal saldırgan argümanlar. Yayında sürekli elinde telefon, Fb yöneticisi dediği biriyle mesajlaştı. Adam şunları şunları söylüyor, mümkün değil yalan olamaz bunlar dedi. Aldılar görüntüyü koydular böyle bir şey yok. E hani diyince yok efendim olay tamamen bu görüntüden mi ibaret demeye başladı. Okan Hoca MHY ile atışmış (benim haberim yok da MHY'nin haklı olma ihtimali olabilir mi lan?), vay efendim mevkidaşıyla atışsa normalmiş, biz hiç Mourinho pisliğinin bir futbolcuyla atıştığını görmüş müyüz. Hemen ardından Trabzon maçındaki atışmayı hatırlattılar, konuyu niye değiştiriyorsunuz demeye başladı :asd: Öyle böyle değil inanılmaz yordu insanları.

Sen mağarada yaşamıyorsan eğer bir kulübün/kurumun kendini bu konuma sokmasından rahatsız olman lazım. Kulübü de geçtim ulan insan demez mi ben kendimi neden bu konuma sokuyorum, neden bu rezilliği çalışma arkadaşlarıma ve izleyenlere yaşatıyorum. Tuhaf adamlar ya. Yalnız orada Haluk Yürekli'yi kaç aydır takip ediyorum, Acun ve Ali Koç konularında bazen kendini kaybediyor, geçen hatta yarım saatten fazla Milli maçtaki çekim konusunu zorladı Acun'u vurmak için. Haklı olmaya haklı ama o kadar zorladı ki ben bile artık yeter konuyu değiştirin dedim. Bunun haricinde adam son derece itidalli, gayet akılcı konuşuyor. Ha %90 aynı şeyleri tekrar edip duruyor :asd: ama ben de futbol programında atom parçalamalarını beklemediğim için en azından şu programları izleyen gençlere kötü örnek olmamasından bile razıyım şahsen.

Haluk, Gökhan'a "acunla bir sürü şey yaşamışsın kafana silah dayasalar acunla oturur musun " dedi. Gökhan "silah dayamasalar da otururum belki bilmiyorum" dedi bunun üstüne chatte sürekli gökhan tv8e mi geçiyosun falan filan yazdılar bunun üstüne Gökhan, Haluk'a tepki gösterdi konuyu buraya senin sorun getirdi diye ve "sen de murat aşıkla program yapmazdın bana kalsa" dedi orada gerginlik vs oldu yayını kapattılar
yayını alayim

Doğru demiş. Bir insan başkaları hakkında o tarz yorumlar yapıyorsa bunu kendisinin de uygulamasını beklersin. Murat Aşık sanki Acun'dan çok farklı biri. 343'te Seten ile yayınlarından sonra özellikle bu sene oraya fazla kaydı Haluk.
tv programları da var ersinle olan. setenli yapytıkları 343 kanalı tv ye de kaydı ersininde katılmasıyla. dolayısıyla parası da iyidir oranın. en son sponsor bulamıyoruz diyorlardır spor gecesine normal yani.
seten çok program yaptırıyor ve işini iyi yapan bi adam.

vay anasını neler olmus neler ilk yayınları ne olacak bakalım

Bu tarz programlarda chat yazılarına çok mana yüklüyorlar yav.

Bomboş iş.

Zeytinli her sey yuzunden zaten bir depresyonda, geleyim havam degissin diye online olup bunu gorunce heralde kafayi yemistir.

Goygoy bir yana, bugun oylesine actim baktim arkada devam etsin diye, sonra denk geldim(bu konuda ondan uplanmis zaten)

Yani garip karsiliyordum Haluk'un zaten fenerli tayfa ile en az spor gecesi kadar - hatta daha fazla icerik cikarmasini. Garip bir laf etmis orda alakasiz. Ayni seyi 6 7 kere tekrarliyor zaten her ciktigi programda. Yanlis yapti bu kadar ustunde durup tekrar tekrar edip Gokhani malzeme etti acikcasi sosyal medyaya durduk yere,sonrada ne dedim ne bilim modunda takildi yayinda.

Gokhan besiktasli ama en azindan duzgun kafada yaklasimi olan adamdi, bu birliktelik sonuna geliyor gibi. Tahminen baya yuksek tonda tartisma olmustur kapatilinca yayin.

Sikintili gunler spor gecesi icin diyebiliriz

Murat Aşık öncesinde hy için olumsuz yorumlarda hakaretlerde bulunmadı. Ama acun gd ve hy için bunları yaptı. Hatta hy yi mahkemeye verdi.

Bu adamlar yıllardır beraber aynı yoldalar ise, gd hy’yi mahkemeye vermiş adamla yan yana oturamaz kardeşim. Zaten haluk da diyor, nerden bileyim evet diyeceğini dedi. Beklemiyordu çünkü

Sonrasında gs nin konuyu murat aşıkla yayın seviyesine getirmesi hy yi hem üzdü hem kırdı

Bazı şeyler yayında konuşulmaz. Bu konuşulmaması gereken bir konu

Gökhan demek ki sindiremiyor halukun maşıkla program yapmasını

@Ertuğ Ursavaş
O yayını biliyorum. Hy uzattıkça uzattı ben youtube dan izledim ileri aldım o kısmını. İkna da olmadı.

Murat Aşık öncesinde hy için olumsuz yorumlarda hakaretlerde bulunmadı. Ama acun gd ve hy için bunları yaptı. Hatta hy yi mahkemeye verdi.

Bu adamlar yıllardır beraber aynı yoldalar ise, gd hy’yi mahkemeye vermiş adamla yan yana oturamaz kardeşim. Zaten haluk da diyor, nerden bileyim evet diyeceğini dedi. Beklemiyordu çünkü

Sonrasında gs nin konuyu murat aşıkla yayın seviyesine getirmesi hy yi hem üzdü hem kırdı

Bazı şeyler yayında konuşulmaz. Bu konuşulmaması gereken bir konu

Gökhan demek ki sindiremiyor halukun maşıkla program yapmasını

@Ertuğ Ursavaş
O yayını biliyorum. Hy uzattıkça uzattı ben youtube dan izledim ileri aldım o kısmını. İkna da olmadı.
Murat Aşık'ın GD ile ilgili daha önceden açıklamaları olmuştu sanki.

Geri
Üst Alt