- 4 Aralık 2009
- 14.123
- 10.540
- 2.498
Murat Aşık aslında kötü niyetli bir adam değil ama içindeki Ahmet Ercanlar'ı öldüremiyor bir türlü.
Yalnız Ersin'le olan son programda öyle bir rezil etti ki kendini yani kaç yaşına gelmiş adam, çocuk gibi savunmalar, aptal aptal saldırgan argümanlar. Yayında sürekli elinde telefon, Fb yöneticisi dediği biriyle mesajlaştı. Adam şunları şunları söylüyor, mümkün değil yalan olamaz bunlar dedi. Aldılar görüntüyü koydular böyle bir şey yok. E hani diyince yok efendim olay tamamen bu görüntüden mi ibaret demeye başladı. Okan Hoca MHY ile atışmış (benim haberim yok da MHY'nin haklı olma ihtimali olabilir mi lan?), vay efendim mevkidaşıyla atışsa normalmiş, biz hiç Mourinho pisliğinin bir futbolcuyla atıştığını görmüş müyüz. Hemen ardından Trabzon maçındaki atışmayı hatırlattılar, konuyu niye değiştiriyorsunuz demeye başladı
Öyle böyle değil inanılmaz yordu insanları.
Sen mağarada yaşamıyorsan eğer bir kulübün/kurumun kendini bu konuma sokmasından rahatsız olman lazım. Kulübü de geçtim ulan insan demez mi ben kendimi neden bu konuma sokuyorum, neden bu rezilliği çalışma arkadaşlarıma ve izleyenlere yaşatıyorum. Tuhaf adamlar ya. Yalnız orada Haluk Yürekli'yi kaç aydır takip ediyorum, Acun ve Ali Koç konularında bazen kendini kaybediyor, geçen hatta yarım saatten fazla Milli maçtaki çekim konusunu zorladı Acun'u vurmak için. Haklı olmaya haklı ama o kadar zorladı ki ben bile artık yeter konuyu değiştirin dedim. Bunun haricinde adam son derece itidalli, gayet akılcı konuşuyor. Ha %90 aynı şeyleri tekrar edip duruyor
ama ben de futbol programında atom parçalamalarını beklemediğim için en azından şu programları izleyen gençlere kötü örnek olmamasından bile razıyım şahsen.
Yalnız Ersin'le olan son programda öyle bir rezil etti ki kendini yani kaç yaşına gelmiş adam, çocuk gibi savunmalar, aptal aptal saldırgan argümanlar. Yayında sürekli elinde telefon, Fb yöneticisi dediği biriyle mesajlaştı. Adam şunları şunları söylüyor, mümkün değil yalan olamaz bunlar dedi. Aldılar görüntüyü koydular böyle bir şey yok. E hani diyince yok efendim olay tamamen bu görüntüden mi ibaret demeye başladı. Okan Hoca MHY ile atışmış (benim haberim yok da MHY'nin haklı olma ihtimali olabilir mi lan?), vay efendim mevkidaşıyla atışsa normalmiş, biz hiç Mourinho pisliğinin bir futbolcuyla atıştığını görmüş müyüz. Hemen ardından Trabzon maçındaki atışmayı hatırlattılar, konuyu niye değiştiriyorsunuz demeye başladı
Öyle böyle değil inanılmaz yordu insanları.Sen mağarada yaşamıyorsan eğer bir kulübün/kurumun kendini bu konuma sokmasından rahatsız olman lazım. Kulübü de geçtim ulan insan demez mi ben kendimi neden bu konuma sokuyorum, neden bu rezilliği çalışma arkadaşlarıma ve izleyenlere yaşatıyorum. Tuhaf adamlar ya. Yalnız orada Haluk Yürekli'yi kaç aydır takip ediyorum, Acun ve Ali Koç konularında bazen kendini kaybediyor, geçen hatta yarım saatten fazla Milli maçtaki çekim konusunu zorladı Acun'u vurmak için. Haklı olmaya haklı ama o kadar zorladı ki ben bile artık yeter konuyu değiştirin dedim. Bunun haricinde adam son derece itidalli, gayet akılcı konuşuyor. Ha %90 aynı şeyleri tekrar edip duruyor
ama ben de futbol programında atom parçalamalarını beklemediğim için en azından şu programları izleyen gençlere kötü örnek olmamasından bile razıyım şahsen.