Spor Gecesi Digital

Sosyal medyada bir organizasyon olduğu konusunda haklılar. Bazı Gs hesabı görünen başka takımlı hesaplarda var bu da gerçek. O Vecino transferin de normal eleştiren ve istemeyenleri ayırıyorum ama bazı hesaplar direk Erden Timur ve yönetimi yemeye çalıştı. Erden Timur'a eleştiriden ziyade hakaret bile edenler vardı.

zibidiler
evlatlar
arkalara saklanmalar
bağırarak yayın

Erden Timur ismini kullanarak "onu yemeyin" falan filan

GD: "ben uyurken ismi bile yokken ndombele diyroum" falanlar...

ya hakikaten sadece TFF ve Ali koç haberlerinde kalın - daha çok kazanırsınız.

Vecino iptal oldu yerine başkası imza attı adam maça çıkacak bir kaç gün sonra, gelmiş boş yapıyor bu ikisi. Gidip fenerlilerle uğraşacaklarına taraftarla uğraşıyorlar ulan sizi buralara getiren taraftar ilk dijitale geçtiğinizde yalvarıyordunuz resmen.

2 gün saklanıp bunu mu pişirdiniz… boku bokuna kaos yarattı bu iki zibidi. Sayemizde Vecino hatasından dönülüp, 70m potansiyelli tabanca geldi. Transfer işlerinden uzak durup Yalı Çocuğu ve ANÇ’ye odaklanın.

Zengin züppe'nin karşısında bir tek bunlar dimdik durup bağıra bağıra masa başı oyunlarını ifşa ediyor. Ikisinide beğenerek takip ediyorum. Her gazeteci gibi bunlarda bazen yanıla biliyor, ama bence kesinlikle art niyetli değiller ve gerçekten sirk çocuğuna karşı büyük savaş veriyorlar.

Sevmeyene de niye sevmiyorsun diyemeyiz tabiki.

Geri
Üst Alt