Spor Gecesi Digital

Haluklara net bir şekilde organiza saldırı var Ali Koç‘un karşısında olması ve geçen seneki şampiyonlukta özellikle MHK ile ilgili yayınların etkili olması sebebiyle.
Adam isterse Berkan’ı da eleştirir, Kerem’i de eleştirir, ne düşünüyorsa onu söylüyor kime ne.. Berkan gitmek istemişmiş.. Bıraksınlar bu işleri..

Ne superchat Haluk’u desteklerim ne de diğer sosyal medyada ki andavalları

Erden Timur’a küfreden .. evladıdır, hangi takımı tuttuğu önemsiz, dahası yok

şucu, bucu olmaya da gerek yok. bunların alayı kendi cebini düşünüyor zaten, ha bir kısmının mesleği de bu olduğu için bunu düşünmeleri gayet normal o yüzden yadırgayamam.

ama sırf kendi haberleri tutmadı diye, Gs oyuncusunu itibarsızlaştırmaya çalışmak falan… geçeceksin abicim yaptığın habere koyim senin, sen haklı çıksan kaç yazar, çıkmasan kaç yazar

Gelmişler yok Ndombele’yi hoca istemiyordu da, 2 yayın önce çıkmış, Ndombele sakattı zart zurt. 3 lafından 2’si yalan abicim, sonra en doğru benim diye zırlıyorsun. Bırak bu işi ya.

Özür dilemesini bilmiyor şu ülke insanı, keşke bilse

kendilerini severiz fakat yayında bağıra çağıra konuşma huyundan vazgeçsinler lutfen. kafa kardeşim bu

5 dakikalik icerikli bilgi ile 1,5 saat yayin yapabilmeleri buyuk yetenek. Sahsen stilleri benim icin itici ve caydirici.

Asla tavsiye etmem

Gökhan Dinç in Haluk Yürekli 'den daha samimi daha dürüst olduğunu düşünüyorum.

F5YJnRXW8AAMuLE

Zamanında bunu söyledi
F5ZWlRTW0AA1Xan

Fatih Hoca gönderilirken ve aşamasında da yönetiminden getirilen hocaya kadar salladı durdu.

açıkladılar mı satılık Galatasaray hesaplarını? dün bi ton reklam yapıyorlardı..

Ali Koç a iyi bindiriyorlardı bir ara. Cesur bir ikili olduklarını düşünüyorum. Koç bunları mahkemeye vermiş ama yılmadan bindirmeleri sürdürüyorlar. Ama hatalı tarafları da çok.

Zamanında bunu söyledi
F5ZWlRTW0AA1Xan

Fatih Hoca gönderilirken ve aşamasında da yönetiminden getirilen hocaya kadar salladı durdu.
ben çok bir sey diyemiyorum bu acıklamalara ya. cümle olarak okuyunca tavrını da bilince yuh söylenmez efekti olusabiliyor insanlarda ama o zamanki durum, hocaınn acıklamaları, sahadaki oyun, ardı ardına alınan olumsuz skor vb birsürü sey yazdırabilir su acıklamayı.
o yüzden cok takılmamak lazım. körü körüne birine bağlı kalmaktan iyidir elestiri yapmak.

Geri
Üst Alt