Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.600
- 6.941
- 1.248
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar yorumcu mu gazeteci mi?
Gazeteci olduklarını deklare ediyorlar devamlı.
Rüzgar nereden eserse ona göre yorum yapıyorlar.
Yunus gittikten sonra ya da o esnalarda olan yayınlarını aç bak. Niye gönderiliyor gibi şeyler söylüyorlar bu sefer.
Gazetecinin tanımı/görevi tarafsız olarak haber yapmaktır. Çoğunluğun ya da güç sahiplerinin beğeneceği şekilde konuşmak değil.
Çünkü burada senin benim yazdığım ya da sosyal hayatta konuştuklarımızın etkilediği insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez keza biz taraftar olarak bu yorumları yapıyoruz, gazeteci olarak değil.
çok şükürBu herifler,
senin kaptanın Kerem'e,
alt yapından gelen Yunus'a
ve zerre kötü niyeti bulunmayan Berkan'a laf ederek, taraftar önüne attı. Şimdi gelip re re re rö rö rö yapıyorlar. Neymiş efenim o gece taraftar Gs ye zarar vermişmiş.
bu 4 hakemi unutmayınız.Haluk Yürekli : “Mustafa İlker Coşkun, Emre Malok, Hakan Ceylan, Alper Ulusoy. Dursun Özbek ve Erden Timur; bu hakemlere VAR'da düdük astırmadığı sürece Galatasaray'ın önünü keserler, Fenerbahçe'ye yolu verirler!”
Ne olmus?izleyen var mı şu an acun muhabbetinde büyük gerginlik yaşandı
Ne olmus?
Haluk herkese yok bununla yakınsan olmaz yok bununla arkadaşlığın olmaz diyor ama kendisinin Murat Aşık ile program yapıyor. Haluk'un kendi dediklerini kendi de uygulaması lazım bazı konularda samimiyse o zaman.Haluk, Gökhan'a "acunla bir sürü şey yaşamışsın kafana silah dayasalar acunla oturur musun " dedi. Gökhan "silah dayamasalar da otururum belki bilmiyorum" dedi bunun üstüne chatte sürekli gökhan tv8e mi geçiyosun falan filan yazdılar bunun üstüne Gökhan, Haluk'a tepki gösterdi konuyu buraya senin sorun getirdi diye ve "sen de murat aşıkla program yapmazdın bana kalsa" dedi orada gerginlik vs oldu yayını kapattılar
Gökhan zaten bana sorsalar bende senin murat aşık ile program yapacağını düşünmezdim demesine bozuldu Haluk ve yayını kapatalım dedi.Haluk herkese yok bununla yakınsan olmaz yok bununla arkadaşlığın olmaz diyor ama kendisinin Murat Aşık ile program yapıyor. Haluk'un kendi dediklerini kendi de uygulaması lazım bazı konularda samimiyse o zaman.
Doğru demiş. Bir insan başkaları hakkında o tarz yorumlar yapıyorsa bunu kendisinin de uygulamasını beklersin. Murat Aşık sanki Acun'dan çok farklı biri. 343'te Seten ile yayınlarından sonra özellikle bu sene oraya fazla kaydı Haluk.Gökhan zaten bana sorsalar bende senin murat aşık ile program yapacağını düşünmezdim demesine bozuldu Haluk ve yayını kapatalım dedi.