Spor Gecesi Digital

Paradan daha farklı bir konu olabilir zaten kanalları iyiydi orada da iyi para kazanıyordu.
Ayrıldığı yalan büyük ihtimalle kendisi tatildedir yakın zamanda kızının düğünü olmuştu. Spor Gecesi zaten ikisinin ayrıca Gökhan'da BTV'de yayın yapmaya başladı. Zaten Gökhan tatilde olduğunda bazen Haluk tek açıyordu yayın. Belki araları eskisi kadar iyi değildir ve yakında ayrılırla onu bilemeyiz tabi.

Spor gecesini izleyenlerin yüzde 80’i haluk için izliyor. Gökhan zaten haluğun ve gs nin sırtından para kazanıyordu.

O programın yıldızı Haluk zaten

Gökhan asalağından kurtulup aşık ve setenle yaptığı programlarla yıldızı çok daha fazla parladı ki bunu oldukça hallediyor.

Bunun yanında,

En son tartışmalarında da haluk son derece haklı. Konuyu uzatıp canlı yayında ortamı geren de gökhan eziğiydi zaten

Spor gecesini izleyenlerin yüzde 80’i haluk için izliyor. Gökhan zaten haluğun ve gs nin sırtından para kazanıyordu.

O programın yıldızı Haluk zaten

Gökhan asalağından kurtulup aşık ve setenle yaptığı programlarla yıldızı çok daha fazla parladı ki bunu oldukça hallediyor.

Bunun yanında,

En son tartışmalarında da haluk son derece haklı. Konuyu uzatıp canlı yayında ortamı geren de gökhan eziğiydi zaten
Asla ve asla katılmıyorum. Aksine Gökhan Dinç daha çok seviliyor(Haluk'un 433'deki son yayınının yorumlarına ve Spor Gecesi'nin dün geceki yayınının yorumlarına bakabilirsin). Haluk, Murat Aşık ile program yaptığı için hep tepki görüyordu. Sonuç olarak her ne olursa olsun Haluk şu an yayınlara çıkmazken Gökhan çıkıp işini yapmaya devam ediyor kendi başına.

Haluk yürekli yola çıktığını yolda bulduğu ile değiştiyse kendi karakterini göstermiş olur. Gökhan dinç beşiktaşlı olabilir ama murat aşık için değişilecek adamda değil. Sözün özü yıllardır emek verdiği spor gecesine ayıp etmiş.

Haluk Yürekli'nin İbrahim Seten'lerle çektiği programlarla spor gecesi digital'de çektiği programlardaki ruh hali çok farklı. İbrahim Seten'le gayet keyifli gidiyor, ben de spor gecesi hiç izlemiyorum ama Seten'le olan programlar bağımlılık yaptı resmen. Yaşla ilgili bir konu da olabilir bilmiyorum da Seten'le olan atışmaları, laf sokmaları, Seten'in hali tavrını izlemek başka bir olay. Orada Murat Aşık olmuş olmamış benim için çok önemi yok ama sırf Fenerli ve arada fanatizmden çıldırıyor diye de adama b.k atamam. Çok güzel bir uyum yakaladılar.

Gökhan Dinç'le pek gitmiyor gibi açıkçası programları, sürekli bir sinir harbi yaşanacakmış gibi duruyorlar.

Haluk Yürekli'nin İbrahim Seten'lerle çektiği programlarla spor gecesi digital'de çektiği programlardaki ruh hali çok farklı. İbrahim Seten'le gayet keyifli gidiyor, ben de spor gecesi hiç izlemiyorum ama Seten'le olan programlar bağımlılık yaptı resmen. Yaşla ilgili bir konu da olabilir bilmiyorum da Seten'le olan atışmaları, laf sokmaları, Seten'in hali tavrını izlemek başka bir olay. Orada Murat Aşık olmuş olmamış benim için çok önemi yok ama sırf Fenerli ve arada fanatizmden çıldırıyor diye de adama b.k atamam. Çok güzel bir uyum yakaladılar.

Gökhan Dinç'le pek gitmiyor gibi açıkçası programları, sürekli bir sinir harbi yaşanacakmış gibi duruyorlar.
343 güncelde en iyi dijital platform

Seten çok başarılı iş yaptı

Spor Gecesi de bu kadar kolay dağılmaz ama Gökhan düğüne gitmediyse durum ciddi olabilir

Zamana bırakmadılarsa açıklama yaparlardı gerçi o açıdan garip biraz.

Transfermarkt Türkiye temsilcilerinin kim olduğu, kime bağlı oldukları tam bu adamların konusu.

Haluk yürekli yola çıktığını yolda bulduğu ile değiştiyse kendi karakterini göstermiş olur. Gökhan dinç beşiktaşlı olabilir ama murat aşık için değişilecek adamda değil. Sözün özü yıllardır emek verdiği spor gecesine ayıp etmiş.
ne kadar güzel bir avatarın var yau. bayıldım.

gökhan ayıp yapmış tartışma kısmını izledim şimdi

çok net gökhan hatalı

murat aşıkla program yapmasını sindirememiş ilk fırsatda laf çakmış

Haluk, Gökhan ile arasında kırgınlık olduğunu doğruladı. Programdan ayrılma ile ilgili karar yok bu konuda görüşüyorlarmış nasıl yapacaklarına dair. Aşık ve Seten için Gökhan'ı bırakmış gibi.
Özat gibi paranın gücüyle karşısındaki birini daha yenmiş oldu böylece malum kişi.

Haluk, Gökhan ile arasında kırgınlık olduğunu doğruladı. Programdan ayrılma ile ilgili karar yok bu konuda görüşüyorlarmış nasıl yapacaklarına dair. Aşık ve Seten için Gökhan'ı bırakmış gibi.
Son cümleyi nerden çıkardın?

O konuşmadan böyle bir çıkarım mümkün durmuyor.

Kızının düğününe gitmediyse kırgındır, şaşırmadım.

Geri
Üst Alt