Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ligten bi b.k olmaz arkadas. Trabzon linc ediliyor deniliyor diye hakemlere bu yönde talimat veriyorlar iste.. Sonra sacma sapan mac yönetimleri..

Lan tarafsiz yönetin su maclari iste, nereye kadar bu dengelemek olayi..

(Kirmizi karti görmedim ama ilk yari bile sacmaliyordu)

Maçı izlemiyorum ama bırakın hakemlerle onlar da kazansın yav, iki sezondur hem Trabzon hem K.paşa hakemlerce doğranıyor. Yine de küme düşerler inş.

Bu ligten bi b.k olmaz arkadas. Trabzon linc ediliyor deniliyor diye hakemlere bu yönde talimat veriyorlar iste.. Sonra sacma sapan mac yönetimleri..

Lan tarafsiz yönetin su maclari iste, nereye kadar bu dengelemek olayi..

(Kirmizi karti görmedim ama ilk yari bile sacmaliyordu)

fakat bir kac aydir ts aleyhine cok hakem hatasi oldugu da dogruydu , adamlar oralarda kaybedilenleri ileriki maclardaki kiyaklarla telafi ettirmek istiyorlar

her puan para demek

:asd:

fakat bir kac aydir ts aleyhine cok hakem hatasi oldugu da dogruydu , adamlar oralarda kaybedilenleri ileriki maclardaki kiyaklarla telafi ettirmek istiyorlar

her puan para demek
s
Böyle mantik olmaz iste.. Aylardir aleyhine hata oldu diye simdi diger takimi linc etmek cözüm olmaz. Bu türk insani adaletsiz arkadas, kimse masal anlatmasin. Her yönde bu böyle..

s
Böyle mantik olmaz iste.. Aylardir aleyhine hata oldu diye simdi diger takimi linc etmek cözüm olmaz. Bu türk insani adaletsiz arkadas, kimse masal anlatmasin. Her yönde bu böyle..

olmamali fakat bu kez de aleyhlerine herkesin fikir birligine vardiklari hatalarin tazmini mumkun olamiyor baska yolla .. sihirli bir formul olmadigi icin bir sure de ts nin haksiz puanlar almasi lazim

ts karsisinda haksizliga ugrayan takimlara da birer ikiser telafi pansumani yaparlar ,hersey rayina oturur

dogru demiyorum ama aklima da baska cozum gelmiyor .. O zaman hata yapan hakemi de dinlendirmesinler , ceza vermesinler mesela , adalet

olmamali fakat bu kez de aleyhlerine herkesin fikir birligine vardiklari hatalarin tazmini mumkun olamiyor baska yolla .. sihirli bir formul olmadigi icin bir sure de ts nin haksiz puanlar almasi lazim

ts karsisinda haksizliga ugrayan takimlara da birer ikiser telafi pansumani yaparlar ,hersey rayina oturur

dogru demiyorum ama aklima da baska cozum gelmiyor .. O zaman hata yapan hakemi de dinlendirmesinler , ceza vermesinler mesela , adalet
s
Sacmaliyorsun. Böyle bir sacmalik olmaz, yoksa bu hatalarin sonu gelmez.

Neyse, formül adalet. Her baska yöntem sacmaliktir, tartismaya degmez. Yani dünya kesfetmiyoruz surda, objektif mac yönetsinler.

ben mantikli demedim ama elestiriyorsan ,hak verebilmem icin oneri getirmen lazim

ts nin veya x bir takimin tonlarca puani parasi herkesce haksizliga kurban edildigi kabul edilircesine gitmisse nasil tazmin edilecek bunlar ?

eger olan oldu mantigiyla bakiyorsak o zaman dedigim gibi hatadan magdur olan icin bir sey yapilmayacaksa , hataya sebebiyet veren icin de (hakem) ceza filan olmasin , olan oldu densin

mantikli mi ?

Fb maçında da atsanıza hadi.

Hakem iyi niyetli dedigimde, belki o ilk pozisyonda Adana'li oyuncunun dirsegini acmasindan dolayi Trabzonlu oyuncu darbe aldi diye penalti verdi diyebiliyorum.. (darbe almamis ama öyle görmüs olabilir)

Ama bu hakemlere güvenmiyorum. Hepsi eyyamci.

Trabzon'u hakem kolluyor evet de, Adana da toplamış plajdan Brezilyalıları. Sonuncu olarak küme düşerler bu sezon.

ozgure guven olmaz , eboue ye vermedigi faulu hatirlayin vlemincx in golunde gencler macinda , onun etkisinde kalip drogbaya verdigi penalti ..

hele bir antep macimizda adamlar 3-2 ondeyken bir penaltisini vermemisti sosa ya yapilan , insanliktan utanmistim :)))

Gaziantepspor-Galatasaray:3-2 (03/02/2011) - YouTube

bu pozisyona penalti vermeyen adam hakemlik yapamaz ( 03:00 dk)

Durica, Başşak maçında cezalı.

Bu ligi asırlar önceki Hammurabi kanunlarına benzetiyorum. Eğer birine haksızlık oluyorsa ertesi hafta ona yarar sağlayıp rakibe haksızlık yapılıyor.

Leş bir düzen. Adalet anlayışları böyle olan bir ligden ne bekleniyor bilmiyorum.

Avrupa'daki başarının tek sebebi de; Sınırsız yabancının çıkması. Başka bir nedeni yok.

Eyüp Arın: "Buradan futbol yorumcularına bir lafım var. Eyüp Arın'ın takımda yaptırım gücü nedir diyen kişileri kınıyorum."
Eyüp Arın: " Ben 1995'den beri Adanaspor'da görev yapıyorum. 78'de de Adanaspor altyapısından yetişmiş biriyim."
Eyüp Arın: "Verilmeyen penaltılarımız, ofsayttan yediğimiz goller... Olacak gibi değil."
Eyüp Arın: "Hakemler futboldan gelmediği için futboldan anlamıyorlar. Gördüğünü çalamamak gibi bir gerizekalılık olabilir mi?"
Eyüp Arın: "Özgür Yankaya adı gibi yancıdır. Yancı bir hakemdir. O kadar laf ettim beni atamıyorsa demek ki ne olduğu bellidir."

Eyüp Arın: "Buradan futbol yorumcularına bir lafım var. Eyüp Arın'ın takımda yaptırım gücü nedir diyen kişileri kınıyorum."
Eyüp Arın: " Ben 1995'den beri Adanaspor'da görev yapıyorum. 78'de de Adanaspor altyapısından yetişmiş biriyim."
Eyüp Arın: "Verilmeyen penaltılarımız, ofsayttan yediğimiz goller... Olacak gibi değil."
Eyüp Arın: "Hakemler futboldan gelmediği için futboldan anlamıyorlar. Gördüğünü çalamamak gibi bir gerizekalılık olabilir mi?"
Eyüp Arın: "Özgür Yankaya adı gibi yancıdır. Yancı bir hakemdir. O kadar laf ettim beni atamıyorsa demek ki ne olduğu bellidir."

Eyüp hocam Yankaya beye tam bir GERİZEKALI demiş :005:.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt