Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustat senin fikirlerini onemserim ve hemen 100 lira basmistim, zararimi karsilamani bekliyorum !!Canlidan cohita gol atar a sansinizi deneyebilirsiniz
Edit : oyundan alindi
Ustat senin fikirlerini onemserim ve hemen 100 lira basmistim, zararimi karsilamani bekliyorum !!
İsmin cismin avatarın,kısaca her tarafından trollük akıyor yav.![]()
yeter be kardesim her konuda birine troll diyorsun birakda sohbet edelim
Avatarimda ne var ulan !!!! İste simdi sinirlendim !!İsmin cismin avatarın,kısaca her tarafından trollük akıyor yav.![]()
Konuyu yonetime tasidim renkdash umarim adil 1 karar cikacaktir.sArpEr bulasma insanlara rahat dur troll
Konuyu yonetime tasidim renkdash umarim adil 1 karar cikacaktir.
Sen kimsin lan Sumudica. Wesley, Podolski, Etoo, V.Persie vs. adamların durdugu yerde senin bu yaptigina farkli sey derler ama neyse.Gün içinde Gaziantepspor ile anlaşan teknik direktör Marius Sumudica patlama haberinin ardından kararından vazgeçti.
Niye gelsinki adam başlamamış daha işine.Sen kimsin lan Sumudica. Wesley, Podolski, Etoo, V.Persie vs. adamların durdugu yerde senin bu yaptigina farkli sey derler ama neyse.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen kimsin lan Sumudica. Wesley, Podolski, Etoo, V.Persie vs. adamların durdugu yerde senin bu yaptigina farkli sey derler ama neyse.
Sen kimsin lan Sumudica. Wesley, Podolski, Etoo, V.Persie vs. adamların durdugu yerde senin bu yaptigina farkli sey derler ama neyse.