Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#Osmanlıspor XI - (Gençlerbirliği): Karcemarskas, Pinto, Numan, Vrsajevic, Dzon, Mehmet, Musa, Ndiaye, Umar, Prochazka, Rusescu

#Gençlerbirliği XI - (Osmanlıspor): Hopf, A.Oğuz, Ahmet Çalık, Palitsevich, Uğur, Landel, Selçuk, Serdar, İrfan, Milinkovic, Stancu

Tudor işi kıvırır umarım. Yerli hoca sevdası bitmeden gelişmez bu ülke de futbol.

Neden peki?Ne var yerli hocalarda misalen?

Çoğu seviyelerini yeterli görüyor. Ama imtiyaz sahibiler. Siyasilere yakın durup ligi de tanımalarının ekmeğini yiyorlar.

Fatih Terim, Şenol Güneş, Aykut Kocaman ve 1-2 ismi tenzih ederim. Onlar iyi hocalar ve ihtiyaçları yok buna.

Yabancı da olsa yerli de olsa tembel değil gelişime açık, takıma bir şeyler katmak isteyen idealist hocalar lazım.

Çoğu seviyelerini yeterli görüyor. Ama imtiyaz sahibiler. Siyasilere yakın durup ligi de tanımalarının ekmeğini yiyorlar.

Fatih Terim, Şenol Güneş, Aykut Kocaman ve 1-2 ismi tenzih ederim. Onlar iyi hocalar ve ihtiyaçları yok buna.

Yabancı da olsa yerli de olsa tembel değil gelişime açık, takıma bir şeyler katmak isteyen idealist hocalar lazım.

Riekerink gibi yani?

Riekerink'i çözemedim daha. 2-3 ay daha takip etmek lazım. Çok iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum. Ama çalışkan birine benziyor.

Bu adamın önceki hocalık denemeleri başarısız olmuş.Altyapıya yönelmesinin en büyük sebeplerinden birisi bu.Buna rağmen Galatasaray,mecbur kalsa da bir şekilde bu fırsatı vermiş kendisine.Kendisi de belirtiyordur,Galatasaray hayatımın fırsatı diye.Bu yüzden çalışkan ve idealist olacağı aşikar.Bunu herkes takdir ediyor.

Ancak yeni bir hoca yaratıyoruz işte,bu da sabır gerektiriyor.Zaten hoca değil bu adam aslen,zamanla kazanacağı şeyler olacak.Benim de eleştirdiğim yanları var.Ama şans verilmesi taraftarıyım.Futbolu gerçekten bilen bir adam olduğunu düşünüyorum.En önemlisi,taraftarda heyecan yarattı uzun bir aradan sonra.

Çok iyi değil müthiş hoca.
İyi veya vasat teknisyen mi onu çözmek gerekir.

Göreceğiz bakalım. Daha emin olmak için en az bu devre sonunu beklemek gerek.

Konuşmaları falan gayet yerinde. Motivasyon ve hırs konusunda sakin görünüyor ama Linnes de mesela bayağı şaşırttı geçen hafta. Oyuncu değişiklerinde biraz geç kalıyor bence bir tek onu söyleyebilirim.

Karabük taş gibi takım olmuş gecen hafta zorlanmamızdan belliydi

Osmanlı-Gençler maçında da istediğimiz sonuç çıkarsa,35 hafta aradan sonra lider tamamlayacağız haftayı.

Göreceğiz bakalım. Daha emin olmak için en az bu devre sonunu beklemek gerek.

Konuşmaları falan gayet yerinde. Motivasyon ve hırs konusunda sakin görünüyor ama Linnes de mesela bayağı şaşırttı geçen hafta. Oyuncu değişiklerinde biraz geç kalıyor bence bir tek onu söyleyebilirim.
Adam futbolcudan ve futbolu çok iyi biliyor ve anlıyor.
Lucescu , feldkamp ve Derwall sonrası gerçekten futbolu bilen eğitici hoca geldi ülkeye.
Oyuncu değişikliği geç bulmuyorum. Daha çok çaresizlik den kaynaklı bir durum bence.
Yedek de çok az güveneceği oyuncular var anladığım kadarı ile. Değişiklik yapmam gerekiyor diye de yapayım birisi değil bu eksiklik de.

Son düzenleme:
Gencler atti,

Osmanli 2 1 Genclerbirligi, ilk yari bitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt