Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Destekledigim yok sadece Bursa gibi ligde kalmayi haketmeyen takimin yeri 1. lig oldugunu dusunuyorum, hem seneye 1. ligde biraz heyecan olmali yani.

Rize kalsa çok mu heyecanlı olacak,seneye toparlanabilirler o açıdan bakarsak.Ben bıktım puan kaybedilen Rizespor deplasmanlarından artık.

Hamza 17 haftada 27 puan toplamisti.Diger düldüller 16 haftada 8 puan topladi.Hala Hamza'ya laf atiyorsunuz.Gercekten ilginc.

hamza hocam yazın osmanlısporu taşıyan yabancıları bişekilde gönderip yerlerini yerli evlatlarla dolduracağından sıkıntı yok. osmanlısporda seneye küme düşer

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adım gibi eminim bursadaki akhisardaki bütün çöpleri alacak oraya

ndyiyaye aminu filan bunları alsak keske karsılıgında yerli veririz

hitler döneminde filan yasasaydı führer bunu kesin orduda yüksek konumda biryere getirirdi

Hamza gidince arkadaşa dikkat edin küme düşmeyin demiştim, 7. sırada falanlardı o zaman. Zor da olsa başardılar haftaya sürpriz olmazsa Bursa'yı uğurluyoruz.

Rize kalsa çok mu heyecanlı olacak,seneye toparlanabilirler o açıdan bakarsak.Ben bıktım puan kaybedilen Rizespor deplasmanlarından artık.
Sen bik kardes :) , Galatasaray kucuk takim taraftari gozuyle bakmak istemiyorum oyle dusunup. cikip yeneceksin. Bursa biraz toparlanmali onu da anca 1. lige dusunce anlar kafalari yerine gelince.

Kume dusecek son ekibin Bursa olacagini dusunuyorum.

Totem olarak algilamak isterim bu hissiyatı

ibrahim-tatlises_93211.jpg

Futbol olarak haketmemeleri bir yana bursaspor gibi holigan bir taraftara sahip kulübü bu ligde görmek istemiyorum. Darası Trabzonspor'un başına.

Hamza 17 haftada 27 puan toplamisti.Diger düldüller 16 haftada 8 puan topladi.Hala Hamza'ya laf atiyorsunuz.Gercekten ilginc.

Tabiiki ona laf atılacak arkasında enkaz bırakıyor çünkü, arkadaş koyu Bursa taraftarı defalarca diyordu bu berbat kadroyla nasıl maç kazanıyoruz diye. Adam çürütüyor takımdaki kaliteli oyuncuları sadece fiziksel yönden koşan adamları tutuyor genelde. Batalla olmasa zaten bu haftaya kalmazdı küme düşmeleri.

Sen bik kardes :) , Galatasaray kucuk takim taraftari gozuyle bakmak istemiyorum oyle dusunup. cikip yeneceksin. Bursa biraz toparlanmali onu da anca 1. lige dusunce anlar kafalari yerine gelince.

Gerek yok bu arabesk tavırlara renkdas. Hikmetin bize biledigi gerçeği var. O igrenc statta fener beştaş 5 atarken biz 3 Luk 4 Luk oluyoruz. Şampiyonluktan koptugumuz birçok maç Rize maçları olmuştur.

Gerek yok bu arabesk tavırlara renkdas. Hikmetin bize biledigi gerçeği var. O igrenc statta fener beştaş 5 atarken biz 3 Luk 4 Luk oluyoruz. Şampiyonluktan koptugumuz birçok maç Rize maçları olmuştur.
Ben oyle dusunmuyorum, Rize'den cekinmek yerine ligde 34 macin sonunda cok kotu olan takimlarin yeri 1. ligdir. Zaten Bursa fazla kalmaz orada tekrar 1-2 yil sonra SuperLig'e cikar. Biraz da orasi heyecanlansin ;)

Gaziantep mallik yapmasaydi Harzo bir senede 2 takim düsürmüs olacakti. :asd22::asd22::asd22:

Capsiz öyle kadrolar kuruyor ki kendisinden baska kimse puan dahi alamiyor. Su Bursa kadrosuna bakanin gözü kizariyor.

Hanzo'nun elinin değdiği takımlar bir daha belini doğrultamıyor. Böyle olacağı belliydi. Bilal'i aldırdı la Bursa'ya daha ötesi var mı :D

Umarım şike kalesi Rize düşer.

Bursa icin bitkac hafta once kume dusecegini soylemistik zaten. Olay hamzada vs degil futbolculara dayak olayindan sonra gelen isteksizlik.
5-6 yiyen akhisarin su an ne durumda olduguna bakalim bursa akhisardan kat kat guclu takim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt