Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiiki ona laf atılacak arkasında enkaz bırakıyor çünkü, arkadaş koyu Bursa taraftarı defalarca diyordu bu berbat kadroyla nasıl maç kazanıyoruz diye. Adam çürütüyor takımdaki kaliteli oyuncuları sadece fiziksel yönden koşan adamları tutuyor genelde. Batalla olmasa zaten bu haftaya kalmazdı küme düşmeleri.

Hamza'nin devraldigi takimlar cok mu iyi durumda oluyor ki de biraktiginda enkaz birakti diye elestiriliyor.Ertugrul'dan devraldigi takim kume hattinin biraz ustundeydi.Adam iyi kotu ilk 10'da birakti.Bizde devraldigi takim 3. ve lidere yakindi ama moralman bitmisti.Adam bizi sampiyon yapti ertesi sene de yanilmiyorsam devraldigi gibi 3. birakti kovuldugunda.

Alttaki linkte Bursa'nin hocalarinin puan ortalamasi var.Hamza'nin puan ortalamasi 1.67.14-15'teki Senol'dan sonra en iyi 2. hoca son yillarda.

Bursaspor - Personel tarihi (Ayrıntılı gorunum) | Transfermarkt

Arkadasin Hamza'yi begenmemisse diger hocalara ne diyor acaba merak ediyorum.

Hamza gecen sene bizde kalsaydi rahat rahat 3. olurduk.Bu sene Bursa kovmasaydi rahat rahat ilk 10'a girerdi.Hamza'nin bir sekilde puan toplattigi takima digerleri puan toplatimiyorsa bu bence Hamza'nin sucu degil.

takımlara sezon ortası gelen hocaların hiç etkisi olmuyor canım tüm sorumlu sezon başında kadroyu kuran hocada

mesela tolunay hocam müthiş bir kadro kurdu ki akhisar coştu son haftalarda , tüm antrenmanları da son 5 hafta çılgın atmak için yapmıştı dazlak hocam

edit: cihat arslan demeliydim

Son düzenleme:
Hamza'nin devraldigi takimlar cok mu iyi durumda oluyor ki de biraktiginda enkaz birakti diye elestiriliyor.Ertugrul'dan devraldigi takim kume hattinin biraz ustundeydi.Adam iyi kotu ilk 10'da birakti.Bizde devraldigi takim 3. ve lidere yakindi ama moralman bitmisti.Adam bizi sampiyon yapti ertesi sene de yanilmiyorsam devraldigi gibi 3. birakti kovuldugunda.

Alttaki linkte Bursa'nin hocalarinin puan ortalamasi var.Hamza'nin puan ortalamasi 1.67.14-15'teki Senol'dan sonra en iyi 2. hoca son yillarda.

Hamza gecen sene bizde kalsaydi rahat rahat 3. olurduk.Bu sene Bursa kovmasaydi rahat rahat ilk 10'a girerdi.Hamza'nin bir sekilde puan toplattigi takima digerleri puan toplatimiyorsa bu bence Hamza'nin sucu degil.

hamza bu sene kalsa 3. olurduk belki ama bıraktığında ertesi sene küme düşme hattının biraz üzerinde kalırdık sorunda orda zaten. Hamza şampiyon yaptı bizi ama oynanan futboldan kimse memnun değildi ve takımın geriye gideceğini herkes az çok tahmin ediyordu hamza kalsa bile. Çünkü rezil bir kadro planlaması yaptı. Yabancılardan faydalanmasını bilmeyen sadece koşan oyuncularla birşey yapmaya çalışan bir td den kimseye hayır gelmez. Her sene biraz daha kötüye giderdik hamza başımızda kalsa asla iyiye gitmezdik.

Bursa düşer rize salaklık etmezse. Bursa trabzonda ezilir cantalar yürülüğe girmezse.

TT Ali Sami Yen ARENA !!!

takımlara sezon ortası gelen hocaların hiç etkisi olmuyor canım tüm sorumlu sezon başında kadroyu kuran hocada

mesela tolunay hocam müthiş bir kadro kurdu ki akhisar coştu son haftalarda , tüm antrenmanları da son 5 hafta çılgın atmak için yapmıştı dazlak hocam

edit: cihat arslan demeliydim
Tolunay sizin uşak diye övme hemen rnkdaş tolunay hocamın ultra defansif anlayışının ardından oyuncular okan hocamla hücum futbolu patlaması yaşayarak herkesi handikaplı yenmeye başladılar şuan avrupanın en formda takımı oldu akhisar ben buna bağlıyorum :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dediğimi anlamamışsınki. O mesajın bir özü de Hamza'nın Bursa'da başarılı olmasıydı. Hamzayı nasıl beğenmiyorlar demen garip Fenerli ya da Beşiktaşlı olsan neyse de bizdeyken beğeniyor muydun? Akhisar'dan aldığı yedekleri oynattı ve taraftar isyan etmeye başladı en baştan beri, bala alınan Fener galibiyeti vs ayakta tuttu sonra ama takım puan alsa dahi taraftar ne oynattığı futbolu ne de açıklamalarını beğeniyordu hatta linç edilme noktasına gelmişti.

Sonra yerine düzgün adam gelmedi ama gelse de değişmezdi. Erto döneminde isim olarak kesinlikle iyi adamlar vardı nasıl kötüydü kadro? O adamlardan verim almayı denemek yerine yine yerlilere döndü. Mesele puan ortalaması vs değil Terim de böyledir ondan sonra gelen beli doğrultamaz kolay kolay başarılı takım bırakmadıysa biraz sürüncemede kötüye giden yapı bıraktıysa ki her Terim dönemi sonrası başarısızlık gelmiştir izleyin görün bu Hamza'dan sonra da böyle olacak.

Tolunay sizin uşak diye övme hemen rnkdaş tolunay hocamın ultra defansif anlayışının ardından oyuncular okan hocamla hücum futbolu patlaması yaşayarak herkesi handikaplı yenmeye başladılar şuan avrupanın en formda takımı oldu akhisar ben buna bağlıyorum :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dear chotanaq , ironi yapmıştım da zaten sezon başında jihad vardı takımın başında , ta eylülde istifa ettiğinden tolunay diye yazıvermişim

ayrıca dolunay olsa olsa dirapizonlu bir soydaşın olur bizimle pek ilgisi yok , ki olsa bile bilirsin rizenin bile düşmesini diliyorum banane aga

Evet Hamza gittigi yerde enkaz birakiyor cunku futbolcudan, kadro kurmaktan anlamiyor ama Bursaspor'un dusmesinden sorumlu tutmak kuruntulu bir yaklasim olur

Dediğimi anlamamışsınki. O mesajın bir özü de Hamza'nın Bursa'da başarılı olmasıydı. Hamzayı nasıl beğenmiyorlar demen garip Fenerli ya da Beşiktaşlı olsan neyse de bizdeyken beğeniyor muydun? Akhisar'dan aldığı yedekleri oynattı ve taraftar isyan etmeye başladı en baştan beri, bala alınan Fener galibiyeti vs ayakta tuttu sonra ama takım puan alsa dahi taraftar ne oynattığı futbolu ne de açıklamalarını beğeniyordu hatta linç edilme noktasına gelmişti.

Sonra yerine düzgün adam gelmedi ama gelse de değişmezdi. Erto döneminde isim olarak kesinlikle iyi adamlar vardı nasıl kötüydü kadro? O adamlardan verim almayı denemek yerine yine yerlilere döndü. Mesele puan ortalaması vs değil Terim de böyledir ondan sonra gelen beli doğrultamaz kolay kolay başarılı takım bırakmadıysa biraz sürüncemede kötüye giden yapı bıraktıysa ki her Terim dönemi sonrası başarısızlık gelmiştir izleyin görün bu Hamza'dan sonra da böyle olacak.

Hamza zaten Terim'in kopyası Milli takımda yardımcılığını yapmasına şaşırmıyorum.

Osmanlı'yı seneye bu Hamza sezona başlatırsa ilk düşme adayım onlar olur. Denge der. Nerde çöp varsa 11 de oynatır. Fizik güç zaten olmaz Topçularda Doğru PTT ligi

Hamza elinin degdigi yeri kurutuyor resmen.

Dediğimi anlamamışsınki. O mesajın bir özü de Hamza'nın Bursa'da başarılı olmasıydı. Hamzayı nasıl beğenmiyorlar demen garip Fenerli ya da Beşiktaşlı olsan neyse de bizdeyken beğeniyor muydun? Akhisar'dan aldığı yedekleri oynattı ve taraftar isyan etmeye başladı en baştan beri, bala alınan Fener galibiyeti vs ayakta tuttu sonra ama takım puan alsa dahi taraftar ne oynattığı futbolu ne de açıklamalarını beğeniyordu hatta linç edilme noktasına gelmişti. Sonra yerine düzgün adam gelmedi ama gelse de değişmezdi. Erto döneminde isim olarak kesinlikle iyi adamlar vardı nasıl kötüydü kadro? O adamlardan verim almayı denemek yerine yine yerlilere döndü. Mesele puan ortalaması vs değil Terim de böyledir ondan sonra gelen beli doğrultamaz kolay kolay başarılı takım bırakmadıysa biraz sürüncemede kötüye giden yapı bıraktıysa ki her Terim dönemi sonrası başarısızlık gelmiştir izleyin görün bu Hamza'dan sonra da böyle olacak.

Hamza'ya bizdeyken bayagi sovuyordum da yerine gelenleri gordukten sonra pisman oldum.

Ertugrul donemindeki kadro kagit ustunde iyiydi ama lig siralamasi kotuydu.Benim kast ettigim kotu durum oydu.

Hamza kalsaydi Bursa kume korkusu yasamazdi.Diger konularda pek anlasamadik ama buna katilirsin herhalde?

Hamza'ya bizdeyken bayagi sovuyordum da yerine gelenleri gordukten sonra pisman oldum.

Ertugrul donemindeki kadro kagit ustunde iyiydi ama lig siralamasi kotuydu.Benim kast ettigim kotu durum oydu.

Hamza kalsaydi Bursa kume korkusu yasamazdi.Diger konularda pek anlasamadik ama buna katilirsin herhalde?
Defalarca yazmışımdır geçen sene Hamza kalsa 3ü geçtim kafaya oynayabilirdik Bursa ise ilk 7ye kesin girerdi bu sezon.

Ama bu zihniyetle bir yerde kalıcı olması zor. Bizle ne yaşadıysa Bursa taraftarına karşı da aynı şeyleri yaptı. İsmail'i yuhaladılar taraftar kim falan laga luga etti.

35 hafta olsaydı bursa düşerdi

aynı şekilde osmanlı da kümede kalma mücadelesi veriyor

hamza gittiği kulübün içini boşaltıyor

Hamza Bursa'ya son kazığını atmış hadi Gökçek sezona Hamza ile başla ne olursun :D

Şaka gibi ya. 4-5 hafta önce şu kalan maç sayısı 2-3 daha olsa Bursa kesin düşer diyordum ama ona bile gerek kalmayacak.. Adamların ligde kalması mucize olur.

Ts rize'yi yıllardır sevmez bursa'ya maçı verebilirler.Uefa umutları kalmadı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt