Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.283
- 25.635
- 2.598
karabük yenilmez bu maç galibiyet bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ts ve Kayseri galibiyetleri banko
Gençlerbirliği bu sene de düşmezse bir daha düşmez. 4 büyüklerden sonra en uzun süredir ligde bulunan takım Gençlerbirliği. Bu kadar vasat kadronun olduğu,rezil yönetimin olduğu,taraftarın sürekli protesto ettiği, taraftarla kavgalı olan Ümit ve yönetim..
ve tüm bunlara rağmen son 4 maçta toplanan 6 puan ile biraz olsun rahat nefes aldılar. Devre arası artık menajer transferlerini bırakıp nokta atışı lazım aksi halde şakaya gelmez düşerler.
Gantep için de bunlar yine düşmez deniyordu ama geçen sene 27 sene sonra düştüler ve şimdi amatöre doğru gidiyorlar.
Antep yerine G.Antep F.K 'Yi (Belediye takımı) 1-2 seneye getirirler.
G.Birliği yerine de Ankaragücü (düşmeyedebilir tabi)
Bu sene adından söz ettirecek Anadolu takımları; Kayserispor,Göztepe,Antalyaspor,Konyaspor,Malatyaspor ve Alanyaspor.
Ayrıca basında fazla sükseli gözükmeyen ama adından söz ettirecek bazı isimler; Khalid Boutaib,Bernand Mensah,Jhon Murillo,Emmanuel Badu,Geoffrey Bia..
İlk aklıma gelen isimler. Bu sene efsane bir sezon olabilir. Neden bu sene diğer senelerden farklı olacak;
-En az 5 takım şampiyonluk için iddialı. (BJK,İBFK,GS,FB,TS)
-Yıllardır söylenen diğer ülkelere maçları satma konusu sonunda gerçekleşti ve şimdiden en az 10 ülkede yayınlanacak.(Bana göre bu sayı artacak.)
-Sezonun ilerleyen kısımlarında hizmete girecek stadlarla beraber belki 2-3 takım hariç(Göztepe,GBirliği..) tüm takımlar modern stadlarda oynayacak.
-1.Lig ile arada inanılmaz gelir farkı olduğundan her takım düşmemek için diğer senelerden çok daha fazla mücadele verecek.
-Diğer ülkelerde yayınlanması ve önümüzdeki yaz D.Kupası olması sayesinde oyuncular daha fazla kendisini göstermek isteyecek.
-Ve bana göre en önemli kısım; Belki tarihimizde ilk kez hemen hemen tüm takımlar lig başlamadan transferlerini bitirdi. Kimse neden dile getirmiyor bunu şaşırıyorum.
Belki ilerleyen dönemde daha büyük değişiklikler olabilir. Ancak şu kesin herkesin yıllardır beklediği pek çok şey oldu bu sene. Bein grubuna ne kadar teşekkür edilse az. Artık bunu sahada görmekte istiyoruz.
Poko hayvan gibi oynuyor anladığım kadarıyla.