Berkant Yasa
10 Numara!
- 29 Mayıs 2012
- 13.041
- 1.003
- 1.968
Barış birazdan Sow'a asist yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseri'nin durumu Burnley'in durumuna benziyor. Haftalardir galibiyetleri olmamasina ragmen ligde 7.siradalar. 19.siradaki Stoke City 26 puanda, 7.siradaki Burnley 37 puanda. Bir anda kendini ates hattinda bulabilir Burnley, makas cok kisa. Kayseri ise alttan kimse gecemedigi icin hala 5.sirada.Ligin ikinci devresi Başakşehir ve Kayseri'de ciddi düşüş var.
Kayseri'nin durumu Burnley'in durumuna benziyor. Haftalardir galibiyetleri olmamasina ragmen ligde 7.siradalar. 19.siradaki Stoke City 26 puanda, 7.siradaki Burnley 37 puanda. Bir anda kendini ates hattinda bulabilir Burnley, makas cok kisa. Kayseri ise alttan kimse gecemedigi icin hala 5.sirada.
Puan farki yok denecek az olarak düzeltelim o vakid. Anlatim bozukluklarini mazur görünüz.olm
11 puan ve arada 11 takim var
makasin neresi kisa
Puan farki yok denecek az olarak düzeltelim o vakid. Anlatim bozukluklarini mazur görünüz.![]()
Batalla'nın asistini şimdi izledim de gerçekten büyük oyuncu. Bursa'da değilde 3 büyüklerde oynasa şimdi medya nasıl şişiyordu kendisini. Bana göre Hagi ve Alex'ten sonra gelmiş en iyi 10 numaralardan.
Bu sene sanırım son senesi Bursa'da. Futbolu seven herkesin kendisini izlemesi lazım. Baya underated.
lesh gibi oynadi gordugum kadariyla coktan emekli olmus gibi bir gorunume sahip.......