Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stancu sonunda attı.

Burs haftalar sonra kazandı Kayseri patladı 2.yarı ile birlikte artık

Trabzon ve göztepe'ye 5. olma şansı doğdu.Buda artı motivasyon demek.Umarım en azından yenilmezler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bjknin avrupa macerasi bittikten sonra tekrar lige odaklanacaklar

şampiyonluk yarişinda önemli bir rol oynayabilirler daha

kadrolari iyi

Ligin ikinci devresi Başakşehir ve Kayseri'de ciddi düşüş var.
Kayseri'nin durumu Burnley'in durumuna benziyor. Haftalardir galibiyetleri olmamasina ragmen ligde 7.siradalar. 19.siradaki Stoke City 26 puanda, 7.siradaki Burnley 37 puanda. Bir anda kendini ates hattinda bulabilir Burnley, makas cok kisa. Kayseri ise alttan kimse gecemedigi icin hala 5.sirada.

Kayseri'nin durumu Burnley'in durumuna benziyor. Haftalardir galibiyetleri olmamasina ragmen ligde 7.siradalar. 19.siradaki Stoke City 26 puanda, 7.siradaki Burnley 37 puanda. Bir anda kendini ates hattinda bulabilir Burnley, makas cok kisa. Kayseri ise alttan kimse gecemedigi icin hala 5.sirada.

olm
11 puan ve arada 11 takim var
makasin neresi kisa

bu skor güzel oldu. İlk defa istediğim takımlar düşecek galiba. Osmanlı ve Alanya düşse baya sevinirim.

Batalla'nın asistini şimdi izledim de gerçekten büyük oyuncu. Bursa'da değilde 3 büyüklerde oynasa şimdi medya nasıl şişiyordu kendisini. Bana göre Hagi ve Alex'ten sonra gelmiş en iyi 10 numaralardan.

Bu sene sanırım son senesi Bursa'da. Futbolu seven herkesin kendisini izlemesi lazım. Baya underated.

Batalla'nın asistini şimdi izledim de gerçekten büyük oyuncu. Bursa'da değilde 3 büyüklerde oynasa şimdi medya nasıl şişiyordu kendisini. Bana göre Hagi ve Alex'ten sonra gelmiş en iyi 10 numaralardan.

Bu sene sanırım son senesi Bursa'da. Futbolu seven herkesin kendisini izlemesi lazım. Baya underated.

lesh gibi oynadi gordugum kadariyla coktan emekli olmus gibi bir gorunume sahip.......

pasaosmanl.jpg

Paşa yatmaz umarım normal şartlarda çok rahat alması lazım bu maçı.

Paşa ve Osmanlı maçında epey gol olur. 2.5 3.5 üst falan olabilir. Paşa bir kolej takımı gibi paldır küldür oynuyor, oyun disiplini pek yok. Özellikle Mahmut Hasan ve Mensah iyi topçular onlar için.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt