Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir canlanma oldu sanki

IMG_20180323_211933.webp

Alnitak Alnilam Mintaka

Actim izliyorum... Cabucak Pazar olsada bizim Aslanlari izleyip sampiyonluga 1 adim daha yaklassak...

Not: Bakalim Unal Karaman ne yapacak Karabuk ile

O kadroya Mourinho-Guardiola-Heynckes üçlüsünü de getirsek bir şey yapamazlar renktaş

Sivasin tek pozisyonuna karsilik Karabukun ilk 20 dakikada biraz sansi olsa en az 2 tane caktiydi.

Dünyanın en güzel ligi <3

Ne cok Faul caliyorlar yahu, kicik oldum.

Not: Fauller yanlis degil fakat mac cok sert geciyor. Bu mac sakatlik felan olmazsa sasarim. Kirmaya yonelik mudahaleler var anasini satayim :D

,
Malesef atamadı hocam geçmiş olsun çok dağınık top oynadılar , karabük rezil bir takım olduğu için yinede pozisyonlara girdiler ama değerlendiremediler.
Saglik olsun da benim suan en cok zoruma giden bizim Sivas deplasmanindan maglub donmemiz. Karabuk ilk 20 dakika bulduklarini atsa maci alacak, birak beraberligi :s

Saglik olsun da benim suan en cok zoruma giden bizim Sivas deplasmanindan maglub donmemiz. Karabuk ilk 20 dakika bulduklarini atsa maci alacak, birak beraberligi :s

Şu sivasa yenilmemiz gerçekten çok kötü haklısın ama o maçta böyle top oynamadılar büyük takıma karşı sivas gerçekten farklı oynuyor.

bjk x alanya kg olur mu sence

Bence olur 2 takımında hücum hattı güzel , alanya defansı sağlam diyemem , bjkde medel ve adrianoyu arar bu maçta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt