- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Actim izliyorum... Cabucak Pazar olsada bizim Aslanlari izleyip sampiyonluga 1 adim daha yaklassak...Hasret bitiyor
![]()
Actim izliyorum... Cabucak Pazar olsada bizim Aslanlari izleyip sampiyonluga 1 adim daha yaklassak...
Not: Bakalim Unal Karaman ne yapacak Karabuk ile
Sivas HCO kadroya Mourinho-Guardiola-Heynckes üçlüsünü de getirsek bir şey yapamazlar renktaş
Sivas garanti diğerlerini takip etmediğimden bir şey diyemem bol şansSivas HC
Boavista
Rio Ave
3 lusu kazansin, bugunluk baska birsey istemem![]()
Karabuk kotu baslamadi yalniz, hayirlisiSivas garanti diğerlerini takip etmediğimden bir şey diyemem bol şans
Kapattim gitti
1 tane daha lagzim. Bastir SivasssssSakın açma hocam maçı
Bifuma attı sivas önde
1 tane daha lagzim. Bastir Sivasssss![]()
InsaAllah1 tane daha lagzim. Bastir Sivasssss![]()
Sivas sadece 2.yarı 3 tane net kaçırdı çok rezil top oynuyolar buna rağmen durum iyi gidiyor 2 yi atarlar herhalde bakalım
,
,
Malesef atamadı hocam geçmiş olsun çok dağınık top oynadılar , karabük rezil bir takım olduğu için yinede pozisyonlara girdiler ama değerlendiremediler.
Saglik olsun da benim suan en cok zoruma giden bizim Sivas deplasmanindan maglub donmemiz. Karabuk ilk 20 dakika bulduklarini atsa maci alacak, birak beraberligi :s,
Malesef atamadı hocam geçmiş olsun çok dağınık top oynadılar , karabük rezil bir takım olduğu için yinede pozisyonlara girdiler ama değerlendiremediler.
Saglik olsun da benim suan en cok zoruma giden bizim Sivas deplasmanindan maglub donmemiz. Karabuk ilk 20 dakika bulduklarini atsa maci alacak, birak beraberligi :s
bjk x alanya kg olur mu sence