- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Bu maçı alamasınlar yüzde yüz küme düşer Bursa.Şu maç o kadar kritik ki.Bursa burdan 3 alamazsa hem Konya hem Alanya bunları geçer.Gençlerle de deplasmanda maçları var
İşte hakemde ondan bırakmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçı alamasınlar yüzde yüz küme düşer Bursa.Şu maç o kadar kritik ki.Bursa burdan 3 alamazsa hem Konya hem Alanya bunları geçer.Gençlerle de deplasmanda maçları var
O kadar uyduruk bir penaltı ki.Klasik Sow röveşataya kalkacaktı doğru dürüst temas bile yokken bıraktı kendini yere.Gerçekten hakemler hem yukarıyı hem aşağıyı şekillendiriyorİşte hakemde ondan bırakmıyor
Yatacak olan TS disinda hicbirini yenemezler kalan haftalarda. Ona göre bu maci ya aldilar ya aldilar yoksa biterler.Bu maçı alamasınlar yüzde yüz küme düşer Bursa.Şu maç o kadar kritik ki.Bursa burdan 3 alamazsa hem Konya hem Alanya bunları geçer.Gençlerle de deplasmanda maçları var
Bu sefer onlar da kurtaramazlar.Bursa gerçekten çok çok kötü top oynuyor.Karabükle yarışabilirler futbol olarak,o derecede reziller.Bu maçı alsalar bile düşme ihtimalleri varYatacak olan TS disinda hicbirini yenemezler kalan haftalarda. Ona göre bu maci ya aldilar ya aldilar yoksa biterler.
Böyle giderse son hafta FB-Konya maci ölüm kalim maci olacak gibi panpa.Osmanli'nin kesinlikle kazanmamasi lazim.Alanya'nin onune geciyor kazanirsa.
O değil de Akhisar da iyice ateş hattına girecek böyle biterse maçlar.Bu leş Göztepe denen takım bunlara çelme takarsa yine ateşten gömlek bir maça çıkacağızOsmanli'nin kesinlikle kazanmamasi lazim.Alanya'nin onune geciyor kazanirsa.
Osmanli'nin kesinlikle kazanmamasi lazim.Alanya'nin onune geciyor kazanirsa.
Goztepe'den oyle bir adice hamleyi ben de bekliyorum.O değil de Akhisar da iyice ateş hattına girecek böyle biterse maçlar.Bu leş Göztepe denen takım bunlara çelme takarsa yine ateşten gömlek bir maça çıkacağız![]()
Uefa cup yolunda rakiplerimizi supurecegimiz realitesi ile yuzles artikGoztepe'den oyle bir adice hamleyi ben de bekliyorum.O değil de Akhisar da iyice ateş hattına girecek böyle biterse maçlar.Bu leş Göztepe denen takım bunlara çelme takarsa yine ateşten gömlek bir maça çıkacağız![]()