Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben böyle penaltı hayatımda görmedim hayrettinin rıdvanı mı ne yakalaması gibi bi pozisyon oldu alt tarafı

Bu maçı alamasınlar yüzde yüz küme düşer Bursa.Şu maç o kadar kritik ki.Bursa burdan 3 alamazsa hem Konya hem Alanya bunları geçer.Gençlerle de deplasmanda maçları var
Yatacak olan TS disinda hicbirini yenemezler kalan haftalarda. Ona göre bu maci ya aldilar ya aldilar yoksa biterler.

Yatacak olan TS disinda hicbirini yenemezler kalan haftalarda. Ona göre bu maci ya aldilar ya aldilar yoksa biterler.
Bu sefer onlar da kurtaramazlar.Bursa gerçekten çok çok kötü top oynuyor.Karabükle yarışabilirler futbol olarak,o derecede reziller.Bu maçı alsalar bile düşme ihtimalleri var

Penaltı komedi resmen. Faul hiç yok ki olsa olsa sowun aleyhine verilir belki. Hakemi görünce şaşırmadım ama açıkçası

Osmanli'nin kesinlikle kazanmamasi lazim.Alanya'nin onune geciyor kazanirsa.

Deplasman takımlarının kazanıyor olması ayrıca can sıkan bir olay.Zaten deplasman takımları kolay kolay maç alamıyor.2 takım kazanacak bu gidişle.Biz 3 olmak için oynayacağız.Yine de lig ortalamasının üstünde olması can sıkıcı.En son Gençler maçında bizim maçtan önce oynanan 8 maçta 1 tane bile beraberlik olmamıştı.Maç neredeyse berabere bitiyordu zaten

Hadi bakalım gb gol dakikası geldi 1 tane at 1 1 bitirin maçı

Ümit Özat nefretliksin. Küme düşerler umarım.

Irfan buz cok dogru bir degisiklik yapti ardindan gol geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt