- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
Gercegi butun maci izlemedim fakat Nasri cok tembel ve isteksiz oynuyor cok net yani. Kosular bile yapmiyor yapmasi gereken yerlerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok dogru.geçen hafta baskı altına aldılar bizi.özellikle eto şerefsizi fazla hırslıydı ve golünü de attı.eto önderliğinde geçen hafta biraz gazla oynadı antalya.
Alismaliyiz ve daha iyi oynamaliyiz
Basin da abartiyor bizi,dogal olarak rakiplerde daha hirsli hazirlaniyor
Gercegi butun maci izlemedim fakat Nasri cok tembel ve isteksiz oynuyor cok net yani. Kosular bile yapmiyor yapmasi gereken yerlerde
Karaktersiz oldugu kesin bide yani sanmiyorum antalyaspor gibisi bundan fayda duyacaganietkili olacaktr nasri ama dogru transfer değilmiş bizim için.bu anlaşıldı.
Karaktersiz oldugu kesin bide yani sanmiyorum antalyaspor gibisi bundan fayda duyacagani
PLK-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadece isimlere bakip, antalya macinin ilk zorlu test oldugunu zannedenler, bu ligde hic mac izlemeyip, rakibe göre yorum yapiyorlar. Kayseri cok güclü bu sene, ve Nasri´nin oynamamasi bizim dezavantajimiz oldu, yoksa takim direncsiz olacakti tamamen.
Antalya macinda puan keybetmemizin sebebi, tamamen bizim kötü oyunumuz, ilk 20 dakikadan sonra tempo düstü, ve Tudor´un yanlis müdahaleleri ile, cok rahat kazanacagimiz rakibe karsi puan verdik.
Kayseri maci ise direk ilk zorlu macti... Galatasaray´in bu sezon potansiyalini gösteren bir mac da,Kayseri´yi bu denli sahaya gömmemizdir.
Haklı olduğun noktalar epeyce var. Ancak ciddi revizyon geçirmiş Kayseri ile ilk hafta oynamanın avantajını göz ardı etmişsin. İkinci yarının ilk haftasında bu konuyu tekrar konuşuruz. O zamana dek köprünün altından çok sular akar da şu anki görüntü kolay maç olmayacağı yönünde...
Bizim icinde aynisi gecerli. Biz daha da ciddi bir revizyon gecirdik, ve oyuncular daha kimin nereye kostugunu, kimin nerede vurdugunu, daha tam cözememisti, ki, hala daha oturmus degiliz hücum anlaminda. Kaptigimiz toplara, rakibe yiprattigimiz sekile göre, az bile üretiyoruz.
Tamamen değil, Kayseri bir de TD değiştirdi üstüne ki birkaç futbolcu değişikliğinden çok daha önemlidir. Kaldı ki senelik maliyeti 5 milyon olan adamların uyum sağlama süreciyle 500 binlik adamların birbirine alışması da farklıdır...Düşük profilli oyunculardan oluşan bir takım kollektiviteye daha çok ihtiyaç duyar; bireysel yetenek ise ilk maçta farkını belli eder...