Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lig sonuncusunun 2 puan üstünde olan bir ekipten bahsediyoruz. yerli sevici bir teknik direktör daha bulmuslar üstelik. sosa cezali olsa ne olur, olmasa ne olur? malatya bugün 10 kisilik trabzon haric belki de bugün kimseyi yenemezdi. sanslari var. :hat:

bu Okay gördügüm en büyük balonlardan biri,

Jose Sosa pili bitmis, futbolu kafasinda bitirmis adam

Rodallega gibi adam varken torpilli burak oynuyor,

volkan sen (tr de ki en dinamik kanatlardan biri) yedek ama yusuf yazici denen artist oynuyor

trabzonun hem kadrosu kötü hem de hocalari sapitiyor kadro anlaminda

olcay sahan zaten en büyük kapasitesi anadolu takimi olur

Lan milletin işi gücü yok Trabzon’un Çorum’la hafta arası olan maçının tarihini mi bilicek, kırmızıyı gören mantıken yok diyor işte haftaya. Tamam o zaman kırmızıdan değil sınırdakilerden medet umalım o zaman ikinci yarı. Gerçi bu Ts’nin adamlarının cezasını takip etmeye değer mi bilmiyorum ama bunlar böyle boktan giderken haftaya bize patlarlar ise yine sürpriz olmayacak gibi duruyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzon önümüzde ki hafta bizim maçı son şans olarak görecek üstümüze gelecekler
Arkayı sağlam tut ikinci yarı iteleriz

TapaTalK

Bu Trabzon gelir bizden puan alır, sokayım böyle işe şimdiden.

Çarşamba günü saat 21:45'te Trabzonspor-Çorum FC maçını nasıl bilmezsiniz ulan!

YouTube

İyi oldu Rıza'yı zaten sevmiyordum, son dönemde iyice nefret ettim tam bir yerli sevici, bizim çocuk delisi.

Nedir bu ts cekingenligi anlamadim. Onlar bizden cekinsin.

Sinan, herkes kuralları bilmiyor, bazı renktaşlarımız hafta içi kupa olduğunu bile bilmeye bilir. Senin mesajlarını görmeyen vardır, seni engellediği için veya arada ki mesajları atlayıp güncel mesajlara geçtikleri için. Bişeyi bilip tepeden bakmak, hiç bir zaman anlamadığım bir davranış.

Rıza toparlar demiştim de Rıza da bu kafayla ilk yarı sonunu göremez.Adam 1-0 geride 10 kişi kalmış hala aynı kadro devam ediyor.Çıkardığı kadro da zaten rezaletti

Bu sinan neyin artistligini yapiyor la :asd:, kimsenin tiklemedigi herif burada ahkam kesiyor :d

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt